Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľký deň hviezdy z Priateľov: Nechýbali kolegyne, jej frajer a... Pozrite na tú krásnu dcéru!

Courteney Cox Zobraziť galériu (9)
Courteney Cox (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dočkala sa veľkej pocty. Pre herečku Courteney Cox (58), ktorá sa preslávila hlavne vďaka postave Monicy v seriáli Priatelia, bol včerajšok veľkým dňom. Obľúbenej umelkyni totiž odhalili hviezdu na hollywoodskom chodníku slávy a pri tejto príležitosti nechýbali jej kolegyne zo známeho sitkomu - Lisa Kudrow (59) a Jennifer Aniston (54).

Na hollywoodskom chodníku slávy svietia mená tých najväčších osobností, ktoré sa objavili v  zábavnom priemysle. Od včera sa medzi ne zaradila aj herečka Courteney Cox, ktorá sa preslávila najmä vďaka seriálu Priatelia. 

K tomuto veľkému úspechu jej prišlo zagratulovať množstvo blízkych priateľov a rodinných príslušníkov. Nechýbali však ani jej herecké kolegyne Jennifer Aniston a Lisa Kudrow, ktoré počas ceremónie predniesli spoločnú reč.

Courteney Cox
Zobraziť galériu (9)
Courteney Cox  (Zdroj: SITA)

„Sme veľmi poctené, že tu dnes môžeme hovoriť na tvoju počesť a ako tvoje kolegyne, kamarátky a ako tvoje sestry. Poznáme sa už veľmi dlhú dobu," povedala Aniston a následne obe hovorili o tom, ako Cox spoznali a aj o ich spoločných zážitkoch. „Courtney, chceme ti povedať, že sme hlboko poctené tým, že ťa poznáme. Si definíciou nádhernej, talentovanej, a čo je najdôležitejšie, dobrej ľudskej bytosti. Vďaka, že obohacuješ naše naše životy," uviedla Kudrow.

VIDEO: Herečka Courteney Cox má svoju hviezdu na hollywoodskom chodníku slávy. 

Obľúbená herečka Courteney Cox má hviezdu na hollywoodskom chodníku slávy

Sympatickú tmavovlásku prišli počas jej veľkého dňa podporiť aj jej najbližší. Nechýbal jej partner - hudobník Johnny McDaid, pyšná nepochybne bola aj jej dcéra Coco, z ktorej vyrástla krásna 18-ročná slečna. 

Courteney Cox s priateľom Johnnym McDaidom
Zobraziť galériu (9)
Courteney Cox s priateľom Johnnym McDaidom  (Zdroj: SITA)

Courteney Cox s dcérou Coco Arquette
Zobraziť galériu (9)
Courteney Cox s dcérou Coco Arquette  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Courteney Cox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu