Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krásne novinky od promi dvojice: Druhé dieťatko... Herec je vydesený!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Už čoskoro z nich budú dvojnásobní rodičia! Kit Harington (36) a Rose Leslie (35) sa preslávili účinkovaním v obľúbenom seriáli Hra o tróny. Počin im priniesol nielen popularitu, ale aj lásku. V roku 2018 sa zosobášili a do ich rodiny už čoskoro pribudne druhé dieťatko.

O radostnú správu sa herec podelil so svetom, keď bol hosťom v šou Jimmyho Fallona. „Som vydesený,” priznal bez okolkov Kit. „Počas prvého tehotenstva sa vznášate v oblakoch a pobehujete po lúke s margarétkami celých deväť mesiacov. Pri druhom začnete veľmi rýchlo uvažovať prakticky,” dodal.  

Sympatický herec narážal na to, že pri ich vyťaženosti nie je až také jednoduché skĺbiť pracovné i rodičovské povinnosti.

Kit Harington a Rose Leslie
Zobraziť galériu (5)
Kit Harington a Rose Leslie  (Zdroj: profimedia.sk)

Dvojica má spolu synčeka, ktorý prišiel na svet začiatkom roka 2021. Ako dodal, spoločne s manželkou sa mu usilujú vysvetliť, že už čoskoro dostane sestričku alebo brata. „Myslím, že zažije najväčší šok svojho života,” povedal k tomu Kit. Ako tiež dodal, synček to ešte zatiaľ celkom nepochopil a keď je reč o bábätku, tak vždy len odpovie, že to je jeho bábätko.

Viac o téme: Kit HaringtonRose Leslie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu