Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šialený outfit mladej speváčky: Preboha, veď vyzerá ako stojan s pneumatikami!

Noah Cyrus Zobraziť galériu (7)
Noah Cyrus (Zdroj: SITA)

PARIS - Všetkým je na smiech! Hoci Noah Cyrus (23) netromfla úspechy svojej slávnejšej sestry Miley (30), i ona sa už môže smelo prezentovať ako speváčka a herečka. Navyše veľmi dobre vie, ako si zaručiť pozornosť. Potvrdila to aj pred pár dňami, keď brázdila ulice Paríža v čudesnej módnej kreácii.

Miley Cyrus patrí medzi hviezdy šoubiznisu, ktoré netreba nikomu predstavovať. Slušú fanúšikovsku základňu si však už stihla vybudovať aj jej mladšia sestra Noah. Tá má na sociálnej sieti Instagram viac ako 6,2 milióna followerov. 

S nimi sa pravidelne delí o novinky týkajúce sa jej pracovného života, ale ochotne zverejňuje aj momentky, na ktorých predvádza rôzne módne kreácie. A veru, verejnosti nimi neraz vyrazí dych. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Poriadne výstredný outfit vyvetrala v Paríži aj v týchto dňoch. S nadšením fanúšikov sa však nestretla. Skôr naopak, začali sa na nej poriadne zabávať. „Och! Vyzeráš ako stojan s pneumatikami! Ehm, si sa zmenila na húsenicu? Keď máš o 7 večeru, ale o 9 už ideš kempovať,” znejú vybrané z nich. 

Mnohé dievčatá vytvárajú videá, na ktorých sa svojich frajerov dokonca pýtajú, či by ich milovali, aj keby chodili takto oblečené... Čo na tento outfit hovoríte vy?!

Viac o téme: Noah Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu