Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vydatá speváčka neprestáva šokovať: Na párty mohla prísť rovno holá!

Rita Ora Zobraziť galériu (8)
Rita Ora (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Už túto nedeľu sa koná slávnostné odovzdávanie najprestížnejších hudobných cien - Grammy Awards. Slávnostnému podujatiu predchádzajú viaceré večierky. Jedna párty sa konala aj v piatok večer, kde priam excelovala speváčka Rita Ora (32). Pozrite, v čom sa predviedla!

Nešlo ju prehliadnuť! Rita Ora bola nepochybne hviezdou spomínaného podujatia. A to právom, keďže párty mala byť akousi oslavou jej speváckej kariéry. Umelkyňa mala na sebe odvážny model, ktorý toho z jej tela viac odhaľoval, než skrýval. Šaty boli totiž z priesvitnej látky a pri pohľade na speváčku bolo každému jasné, že podprsenku nechala doma. Vidieť jej bolo aj čierne nohavičky. Holé prsia mala skryté pod pierkovou aplikáciou. 

Rita Ora
Zobraziť galériu (8)
Rita Ora  (Zdroj: profimedia.sk)

Rita Ora
Zobraziť galériu (8)
Rita Ora  (Zdroj: profimedia.sk)

Rita Ora svetu len nedávno konečne priznala, že sa nedávno vydala za režiséra menom Taika Waititi. V relácii Heart Radio Breakfast poznamenala: „Som vydatá, oficiálne som mimo hry. Rozhodla som sa, že si to viac už nebudem nechávať len pre seba.” Rita tiež prezradila, že svadbu mali presne takú, ako si vysnívali. 

Viac o téme: Rita Ora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu