Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Otrasný NÁLEZ: V cestovnom kufri našli MŔTVE TELO známej DJ-ky (†23)!

Valetina Trespalacios mala iba 23 rokov. Zobraziť galériu (3)
Valetina Trespalacios mala iba 23 rokov. (Zdroj: Instagram V.T.)

BOGOTA - Otrasný pohľad sa naskytol istému mužovi bez domova, ktorý v kontajneri objavil vyhodený cestovný kufor. Keď ho totiž otvoril, našiel v ňom mŕtve telo mladej ženy. Ako sa ukázalo, išlo o 23-ročnú slávnu kolumbijskú DJ-ku Valentinu Trespalacios!

K šokujúcemu nálezu došlo podľa The Sun 22. januára. Mŕtvu kolumbijskú DJ-ku mal objaviť istý muž bez domova. V kontajneri našiel cestovný kufor, po jeho otvorení sa mu však naskytol otrasný pohľad. Nachádzalo sa v ňom mŕtve telo mladej ženy. 

Počas obhliadky miesta činu našli vyšetrovatelia vedľa tela aj jej osobné veci. Medzi nimi aj školský preukaz vydaný univerzitou Uninpahu, kde slávna DJ-ka študovala obchod a technológie globálneho podnikania. Výsledky pitvy ukázali, že bola zaškrtená. V oblasti jazylku mala tlakovú ryhu, no okrem nich žiadne iné viditeľné známky násilia.

Valentina Trespalacios s partnerom Johnom Poulosom
Zobraziť galériu (3)
Valentina Trespalacios s partnerom Johnom Poulosom  (Zdroj: Instagram V.T.)

No vyšetrovatelia veľmi rýchlo označili aj hlavného podozrivého. Tým sa stal jej americký priateľ, 35-ročný John Poulos. Hneď po tom, čo miestne médiá o vražde informovali, zľahla sa po ňom zem a vymazal si svoje účty na sociálnych sieťach. Vrah však veľmi opatrný nebol - zachytili ho totiž viaceré bezpečnostné kamery. 

Podozrivého už zadržali v Paname, keď sa pokúšal odletieť do Turecka. Odtiaľ ho potom vydali naspäť do Kolumbie. Mama zavraždenej je v šoku. Valentina sa vraj len pár dní pred smrťou k Johnovi nasťahovala do prenajatého bytu. Dvojica vraj plánovala spoločnú budúcnosť. 

„Chcel si s ňou vytvoriť život tu v Kolumbii, chcel investovať v Kolumbii. Ale stal sa mojou dcérou posadnutý a bol žiarlivý. V decembri sa s ňou preto aj pohádal,“ opísala vzťah dvojice zronená matka. No ako počas vyšetrovania vyšlo najavo, Poulos má rodinu v USA - je ženatý a má tri malé deti. 

Viac o téme: Valentina Trespalacios
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu