Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pikantný TRAPAS slávneho speváka: Chudák, od hanby sa takmer prepadol pod zem!

Harry Styles Zobraziť galériu (6)
Harry Styles (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Bol v poriadnych rozpakoch! Harry Styles (28) patrí medzi najúspešnejších interpretov súčasnosti a má slušnú fanúšikovskú základňu. Do nej rozhodne patrí aj slávna herečka Jennifer Aniston (53), do ktorej bol vraj v období dospievania zamilovaný. Hviezda seriálu Priatelia nechýbala ani na jeho poslednom koncerte, kde sa mu ale prihodil poriadne nepríjemný trapas.

Harry Styles sa na nezáujem nežného pohlavia nemôže sťažovať. Naposledy tvoril pár s krásnou herečkou Oliviou Wilde, ktorá kvôli nemu opustila otca svojich detí a snúbenca Jasona Sudeikisa. Slabosť však má aj na inú herečku. A to na hviezdnu Jennifer Aniston, o ktorej v jednom z rozhovorov prezradil, že bola prvou celebritou, do ktorej bol zamilovaný. 

A vyzerá to tak, že i slávna herečka je jeho veľkou fanúšičkou. Podľa medializovaných informácií totiž nechýbala na jeho poslednom koncerte, ktorý sa konal v rámci jeho turné. 

Na pódiu sa však Harry nevyhol pikantnému trapasu. Keď si totiž v jednej chvíli kľakol na pódium, jeho nohavice to nevydržali a v oblasti rozkroku sa potrhali. Zahanbený spevák sa ihneď postavil a dané partie si hneď zakrýval rukou. „Roztrhali sa mi nohavice. Musím sa ospravedlniť niekoľkým z vás tu vpredu. Prisahám, že toto nie je súčasťou vystúpenia,” poznamenal pri tom.  

Video trapasu sa vo veľkom začalo šíriť sociálnymi sieťami. A veru, mnohí sa na spevákovi zabávajú. „Chudák. Toto muselo byť poriadne nepríjemné. A ešte aj pred zrakom Jennifer Aniston. Och,” znie jedna z reakcií. Nuž, aj celebrity sú len ľudia z mäsa a kostí.    

Viac o téme: Harry Styles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu