Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fešáci Pitt a Clooney sa fotili s bezdomovcom: Och, TOTO je ale nechutné!

Brad Pitt a George Clooney Zobraziť galériu (3)
Brad Pitt a George Clooney (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Viete si predstaviť tú brutálnu porciu charizmy, keď sa zídu Brad Pitt (59) a George Clooney (61)? Dvojica momentálne spolu nakrúca film s názvom Wolf a obaja sú aj ubytovaní v rovnakom hoteli. V uliciach na nich natrafil aj dobre známy bezdomovec Craig Castaldo, ktorý sa s nimi nadšene fotil. Na spoločných záberoch však každému udrie do očí nechutný detail.

Pochváliť sa fotkou s nejakou slávnou celebritou by chceli mnohí. Bezdomovec Craig Castaldo, ktorý je v uliciach New Yorku akousi známou postavičkou, má už viacero takýchto úlovkov. V minulosti mu už podali ruku a ochotne sa s nimi vyfotili napríklad Sandra Bullock, Angelina Jolie, Tom Cruise, Johnny Depp, či Emily Blunt. V týchto dňoch sa medzi ne pridala aj spomínaná dvojica - Pitt a Clooney. 

Fotky z ich stretnutia, ktoré sa podarilo bulvárnym fotografom spraviť, však v mnohých vyvolajú ehm... zmiešané pocity. Castaldo je totiž na záberoch viditeľne pomočený. Či k tejto nehode došlo pred stretnutím so slávnymi hollywoodskymi hviezdami, alebo priamo počas neho, nevedno. Isté ale je, že Brad a George si s ním ochotne zapózovali. 

Fešáci Pitt a Clooney
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Fešáci Pitt a Clooney
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Brad PittGeorge Clooney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu