Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Legendárny spevák (77) prežil chvíle plné hrôzy: Jeho syn (11) náhle odpadol... Podozrenie na INFARKT!

Rod Stewart Zobraziť galériu (9)
Rod Stewart (Zdroj: SITA)

GLASGOW - Prežíval chvíle, aké by nechcel zažiť žiadny rodič. Anglický spevák Rod Stewart (77) je veľkým fanúšikom futbalu a rovnakú vášeň zdedil aj jeho syn Aiden (11). Ten však počas jedného zo zápasov odpadol a s podozrením na infarkt ho museli previezť do nemocnice. Všetkému sa prizeral aj jeho slávny otec, ktorý celú situáciu opísal.

Anglický spevák Rod Stewart sa síce narodil v Anglicku, ale korene má v Škótsku. Jeho veľkou záľubou je futbal a svojím koreňom zostal verný aj v tomto ohľade, keďže fandí jednému z najznámejších škótskych klubov Celticu FC.

Rod Stewart
Zobraziť galériu (9)
Rod Stewart  (Zdroj: SITA)

Jeho syn Aiden dokonca za tento klub nastupuje v mládežníckych kategóriach. Počas jedného zo zápasov však najmladší potomok legendárneho hudobníka náhle odpadol. Keď sa k nemu Stewart dostal, bol podľa jeho slov modrý a v bezvedomí.

11-ročnému chlapcovi okamžite privolali záchranku. Tá ho následne previezla do nemocnice, kde podstúpil všetky potrebné vyšetrenia. Prvotné podozrenia na infarkt sa našťastie nepotvrdili. Spevák túto hrozivú situáciu opísal v rozhovore pre futbalový magazín FourFourTwo.

„Všetci sme si mysleli, že dostal infarkt. Bol v bezvedomí a celý modrý. Následne sa však upokojil. Ukázalo sa, že to bol len panický záchvat. Veľmi chcel, aby sa mu darilo, pretože ma chcel potešiť. Bolo tam aj ďalšie dieťa, ktoré si udrelo hlavu. Sledujem futbal už naozaj dlho. ale toto bolo po prvýkrát, čo museli prísť počas jedného zápasu na ihrisko až dve sanitky," povedal hudobník.

Viac o téme: Rod Stewart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu