Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známy televízny kat šokuje výzorom: Zmenený na nepoznanie... Jeho "vyžehlená tvár" je na smiech!

Simon Cowell Zobraziť galériu (10)
Simon Cowell (Zdroj: Twitter.com/Veggie News)

LONDÝN - Čo sa to s ním stalo? Britský porotca Simon Cowell (63) vyvolal poslednými zábermi vlnu otázok. Fanúšikovia si totiž všimli, že vyzerá akosi inak. Na sociálnych sieťach sa tak okamžite rozbehli debaty a dohady, čo stojí za jeho novým výzorom.

Simon Cowella poznajú hlavne fanúšikovia talentových šou, v ktorých sa dlhé roky objavuje ako porotca. Okrem toho bol aj za samotným vznikom niekoľkých z týchto súťaží, ako je napríklad The X Factor. 

V týchto dňoch zverejnil na sociálnych sieťach video, v ktorom nabádal ľudí, aby sa nebáli a išli vysúšať svoje šťastie do súťaže Britain's Got Talent. Oveľa viac ako obsah jeho slov však fanúšikovia riešili Cowellov výzor. 

„Nechcem nikoho urážať, ale jeho tvár vyzerá, akoby sa roztápala," napísal jeden z komentujúcich. „Čo sa stalo s jeho tvárou a vlasmi?" pýtal sa fanúšik. „Takmer som ho nespoznal. Je nejaký vyžehlený," pridal sa ďalší. „Asi to prehnal s filtrami alebo botoxom," poznamenal s pobavením ďalší z komentujúcich. 

Simon Cowell
Zobraziť galériu (10)
Simon Cowell  (Zdroj: Twitter)

Simon Cowell
Zobraziť galériu (10)
Simon Cowell  (Zdroj: Twitter)

Filmový a hudobný producent si z komentárov ťažkú hlavu zrejme nerobí. Momentálne musí riešiť budúcnosť tejto obľúbenej talentovej šou. Porotcovské kreslo totiž po poslednej sérii opustila dlhoročná tvár tejto súťaže David Walliams. Otázna je aj budúcnosť ďalšej porotkyne Amandy Holden, ktorá stále nemá podpísanu zmluvu. 

Viac o téme: Simon Cowell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu