Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nečakaný ROZVOD: Krásnej herečke skrachovalo tretie manželstvo!

Zobraziť galériu (7)

LOS ANGELES - Neprežíva dobré obdobie! Reč je o herečke Robin Wright (56), ktorá je mnohým známa napríklad ako predstaviteľka Jenny z kultového filmu Forrest Gump. Ako v týchto dňoch vyšlo najavo, idylke vo vzťahu s jej tretím manželom je koniec. Slávna blondínka už dokonca podala žiadosť o rozvod!

Robin Wright a o 18 rokov mladší Clement Giraudet tvorili sympatickú dvojicu. Herečka po boku fešného zajačika priam žiarila. Už pár mesiacov je to však minulosťou. Ako informoval tmz.com blondínka nedávno podala žiadosť o rozvod, kde ako dôvod uviedla "neprekonateľné rozdiely"

K rozchodu a odlúčeniu manželov malo dôjsť 31. júla. Ani jeden z nich zatiaľ k medializovaným informáciám nevydal oficiálne stanovisko.   

Robin Wright a Clement Giraudet
Zobraziť galériu (7)
Robin Wright a Clement Giraudet  (Zdroj: profimedia.sk)

Robin Wright má za sebou už tretie nevydarené manželstvo. Jej prvým mužom bol herec Dane Witherspoon, za ktorého bola vydatá v rokoch 1986 - 1988.

V roku 1989 sa zamilovala do ďalšieho kolegu - Seana Penna. Spolu majú dcéru a syna. Ich vzťah bol pomerne búrlivý a prešiel viacerými krízami. Manželia boli oficiálne od roku 1996 do júla 2010, keď ich súd oficiálne rozviedol. Rozídení boli už dlhšie.  

So svojím tretím mužom - Clementom Giraudetom začala herečka randiť v roku 2017. O rok na to nasledovala romantická a pomerne intímna svadba vo Francúzsku. Ani tento muž však pre Robin očividne nebol tým pravým...

Viac o téme: Robin WrightClement Giraudet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu