Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dcéra známeho hudobníka opäť provokuje: Na dovolenke ukázala svoje dokonalé telo!

Anais Gallagher Zobraziť galériu (10)
Anais Gallagher (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Aspoň čo sa týka umenia, ako na seba strhnúť pozornosť. Kým Noel Gallagher (55) patrí medzi kontroverzné tváre hudobného priemyslu, jeho dcéra Anais (22) na seba upozorňuje hlavne odvážnymi fotkami.

Anais je najstaršou dcérou známeho britského hudobníka. Okrem nej má ešte dve deti, konkrétne synov Donovana (14) a Sonnyho (11). Najviac známou je Anais, ktorá sa o svoju popularitu stará hlavne prostredníctvom sociálnych sietí.

Na jej profile na sociálnej sieti Instagram ju sleduje viac ako 230-tisíc sledovateľov. Okrem svojho súkromia im pravidelne odhaľuje aj svoju dokonalú postavu. Najnovšie sa podelila o fotku z dovolenky. 

Konkrétne miesto, kde si užíva slnečné letné dni síce neprezradila, ale podľa popisu k fotke sa nachádza niekde v Európe. Minulý mesiac jej síce dovolenka nevyšla pre problémy na anglických letiskách, avšak teraz si tieto nepríjemnosti dokonale vynahrádza.

Anais sa venuje podnikaniu a je aktivistkou v oblasti ochrany životného prostredia. Obaja jej rodičia pochádzajú z celebritného prostredia. Jej otec je jedným z najznámejších hudobníkov na svete a mama Meg Mathews (56) je interiérová dizajnérka, ktorá má na svedomí vzhľady domov takých hviezd ako sú Victoria Beckham, Cher alebo Kate Moss.

Viac o téme: Noel GallagherAnais Gallagher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu