Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zomrela hviezda Beverly Hills 90210: Kolegovia sa s ňou lúčia emotívnymi odkazmi!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Americká herečka Denise Dowse, ktorá sa preslávila v seriáli Beverly Hills 90210 ako Yvonne Teasley, zomrela v sobotu vo veku 64 rokov po tom, čo upadla do kómy kvôli zápalu mozgových blán. Smrť potvrdila jej sestra. Kolegovia ju na večnosť vyprevádzajú dojemnými odkazmi.

V stredu sme vás informovali o tom, že herečka Denise Dowse je vo vážnom stave po tom, ako upadla do kómy. Dôvodom mal byť podľa jej sestry zápal mozgových blán. Prostredníctvom sociálnych sietí prosila rodinu a známych, aby na ňu mysleli a modlili sa za ňu.

V sobotu však Tracey na svojom profile na sociálnej sieti Instagram pridala príspevok, v ktorom informovala o smrti tejto umelkyne. „Chcela by som sa poďakovať našej rodine a priateľom za všetky vaše modlitby a lásku. So zármutkom vás však musím informovať, že moja sestra Denise Dowse nás navždy opustila," začala dojímavý príspevok.

„Denise Yvonne Dowse bola tá najlepšia sestra, herečka, mentorka a režisérka. Bola mojou najlepšou kamarátkou. Všetkých vás milovala a viem, že nás sleduje so všetkou láskou, ktorú v sebe mala. Žiadam vás o súkromie a aby ste pokračovali v modlitbách," dodala jej sestra.

K dojemným komentárom jej fanúšikov sa pridali aj jej hereckí kolegovia, ktorí si s ňou zahrali v seriáli Beverly Hills 90210. Herečky Jennie Garth (50) a Tori Spelling (49) sa s ňou rozlúčili prostrendíctvom príbehov na ich profiloch na sociálnej sieti Instagram.

Jennie Garth
Zobraziť galériu (2)
Jennie Garth  (Zdroj: Instagram)

Azda najemotívnejšie svoje posledné zbohom adresoval Ian Ziering (58). Ten k fotke Denise napísal: „Je srdcervúce povedať, že Denise už nie je medzi nami. Navždy si ju budem pamätať pre jej talent a milujúcu dušu. Úprimnú sústrasť celej rodine a všetkým, pre ktorých bola blízka. Boh ti žehnaj Denise," uzavrel Ian.

Viac o téme: Denise Dowse
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu