Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

PRVÝKRÁT od ŠKANDÁLU sa objavil na verejnosti: Takto reagoval Will Smith, keď zbadal paparazzov!

Will Smith a Chris Rock na odovzdávaní Oscarov. Zobraziť galériu (4)
Will Smith a Chris Rock na odovzdávaní Oscarov. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Jeho život sa pomaličky vrátil do starých koľají! Will Smith (53) sa na tohtoročnom odovzdávaní Oscarov postaral o poriadny škandál, keď moderátorovi Chrisovi Rockovi (57) dal facku za jeho nemiestne poznámky. Trestu sa nevyhol a na istý čas sa z očí verejnosti úplne stiahol. V uplynulých dňoch sa však nevyhol pozornosti bulvárnych fotografov.

Paparazzom sa podarilo Willa Smitha zvečniť počas uplynulého víkendu. Spoločne s manželkou Jadou si vykračovali do reštaurácie, ktorá je medzi celebritami veľmi obľúbená. Hoci umelkyňa pôsobila dojmom, že sa snaží svojho muža popohnať a záujem jej nie je vôbec príjemný, Smith nešetril úsmevom a fotografom dokonca pózoval a pozdravil ich mávaním. 

Pri pohľade na Willa pútala pozornosť aj brada, ktorú si nechal narásť a v ktorej sa mu už objavujú šediny. 

Will Smith s manželkou Jadou
Zobraziť galériu (4)
Will Smith s manželkou Jadou  (Zdroj: profimedia.sk)

Aj keď sa Smith od marcového incidentu na verejnosti neobjavoval, za svoje konanie sa viackrát ospravedlnil. Naposledy koncom júla, keď na sociálnej sieti Instagram zverejnil video, v ktorom opäť ľutoval svoje správanie. Ako tiež prezradil, kontaktoval Chrisa Rocka, avšak ten mu odkázal, že nie je pripravený sa s ním rozprávať. „Chris, opäť sa ti ospravedlňujem. Moje správanie bolo neakceptovateľné. Som tu, kedykoľvek sa o tom budeš chcieť porozprávať,” uviedol herec, ktorý sa ospravedlnil aj Rockovej matke. „Videl som rozhovor s ňou. A to je tá vec, na ktorú som v daný moment nemyslel. Vôbec som si neuvedomoval, koľkým ľuďom to môže ublížiť,” dodal.  

VIDEO: Will Smith sa za svoje nevhodné správanie opäť raz ospravedlnil. 

Viac o téme: Will Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu