Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hollywoodom otriasa nechutný prípad: Z fešného herca sa vykľul ÚCHYLNÝ KANIBAL… Prehovorili milenky, aj vlastná teta!

O nechutných chúťkach Armieho Hammera prehovorili jeho exmilenky aj teta. Zobraziť galériu (10)
O nechutných chúťkach Armieho Hammera prehovorili jeho exmilenky aj teta. (Zdroj: Discovery+)

LOS ANGELES - Začiatkom minulého roka Hollywoodom otriasol nechutný škandál, ktorý stále neutícha. Na verejnosť sa totiž dostávajú stále nové a nové informácie o zvrátených chúťkach a kanibalizme herca Armieho Hammera (35). Filmári už o prípade stihli natočiť dokument. Zo slov jeho mileniek, aj vlastnej tety, vám bude nevoľno!

Začiatkom roka 2021 prišiel herec Armie Hammer doslova o všetko. Jeho bývalé priateľky a milenky ho totiž obvinili zo znásilnenia a kanibalizmu. Ako dôkaz zverenili nechutné správy, ktoré im mal hollywoodsky fešák posielať. Filmári už o prípade stihli natočiť dokumentárny špeciál, a ten odhaľuje ešte zváratenejšie a temnejšie tajomstvá nielen samotného herca, ale aj zvyšku jeho rodiny. 

Mrazivé sú už len slová z upútavky, ktorá koluje po internete. Prehovorila v nej napríklad umelkyňa Julia Morrison a ukázala aj správy, ktoré jej Armie posielal na Instagrame. Opísoval v nich svoje úchylné prestavy a túžby, ako by chcel ženu, ktorá mu svoju lásku dokáže tým, že zviazaná ponúkne svoje telo komukoľvek cudziemu. 

Ešte desivejšia však bola hlasová správa, ktorú jej poslal. „Objavím sa u teba doma, úplne ťa zviažem a znehybním. A potom si budem robiť s každým jedným tvojím otvorom, čo chcem, až kým s tebou neskončím,“ znie v nahrávke, ktorú umelkyňa pustila pred kamerami.

Ani druhá hercova exmilenka s ním nemá dobré skúsenosti. Práve naopak. Courtney Vucekovich sa pred kamerami dokonca neubránila slzám. A tiež ukázala niekoľko z nechutných správ, ktoré jej mal Armie posielať. „Su moja! Počuješ to? Vlastním ťa! Navždy!“ znela jedna z nich. V ďalších jej napríklad poslal fotku povrazov a opisoval, ako by si z nej odhryzol a zjedol ju. 

Hollywoodom otriasa nechutný prípad:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Discovery+)

Hollywoodom otriasa nechutný prípad:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Discovery+)

Najšokujúcejšie však je, že celý dokument vznikol v spolupráci s Casey Hammer, teda hercovou tetou a vnučkou ropného magnáta Armanda Hammera. Tá bola oficiálnou konzultantkou režiséra. Casey sa totiž netají tým, že jej rodina má veľmi temné tajomstvá. V roku 2015 dokonca vydala knihu s názvom Surviving My Birthright, v ktorej tvrdí, že ju jej otec Julian ako malú sexuálne zneužíval.

Navyše v roku 1955 zabil vo svojom dome v Los Angeles muža pre dlhy z hazardných hier. Tvrdil však, že sa len bránil a obvinenie mu zrušili. Okrem neho má však za ušami aj jej dedo Armie Hammer. Toho v roku 1920 obsúdili za zabitie prvého stupňa. Vykonal totiž potrat manželke ruského diplomata a tá po ňom zomrela. Herec je tak už 3. generáciou mužov z prominentnej rodiny, ktorá má na svojom konte nechutný škandál.

Viac o téme: Armie Hammer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu