Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

TRAGÉDIA v šoubiznise! SMRŤ hudobníka z legendárnej kapely... Zavraždil ho VLASTNÝ SYN

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

HAMILTON - Šokujúci prípad zasiahol mnohých! A to nielen fanúšikov obľúbenej kanadskej kapely Teenage Head, ktorá pôsobí na hudobnej scéne od roku 1975. Gitaristu skupiny - Gorda Lewisa (†65) našli v nedeľu v jeho dome mŕtveho. Ako vyšlo najavo, na druhý svetu mu "pomohol" jeho 41 ročný syn...

Obľúbená rocková kapela z Kanady prežíva v týchto dňoch veľký žiaľ. Formácia Teenage Head prišla o jedného zo svojich členov. Bolestivé na celej záležitosti je to, že zo smrť Gorda Lewisa je obvinený jeho syn Jonathan. 

„Sme zdrvení a stále sa snažíme vyrovnať so stratou nášho priateľa, kolegu a brata Gorda Lewisa. Naše srdcia sú s jeho rodinou a všetkými, čo o poznali a milovali. Gord bol pre mnohých silou a inšpiráciou. Vzali ťa od nás príliš skoro,” znie v stanovisku, ktoré kapela zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. 

Ako informuje protál E!News, na tlačovej konferencii polície k tomuto prípadu bolo oznámené, že hudobník zomrel rukou svojho syna. 41-ročný Jonathan Lewis je zadržaný a obvinený z vraždy druhého stupňa. „Nehľadáme ďalších podozrivých,” uviedla seržantka s tým, že Jonathanova vina je zrejmá. Sám incident nahlásil a privolal tiež záchranku. 

V prípade je nariadená pitva. Vyšetrovatelia tiež plánujú preskúmať kamerové záznamy a vypočuť možných svedkov. 

Rocková kapela Teenage Head z Kanady
Zobraziť galériu (2)
Rocková kapela Teenage Head z Kanady  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Gord LewisTeenage Head
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu