Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

PREKLIATA RAKOVINA! Travolta prišiel o ďalšiu svoju lásku: POSLEDNÉ SLOVÁ milovanej Olivii Newton-John (†73)

John Travolta a Olivia Newton-John Zobraziť galériu (8)
John Travolta a Olivia Newton-John (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - V pondelok sa médiami začali šíriť veľmi smutné správy... A to, že krásna speváčka a herečka Olivia Newton-John vo veku 73 rokov zomrela. Slzy zaliali tvár mnohých. Nepochybne aj jej kolegu Johna Travoltu (68), s ktorým excelovali v počine Pomáda. Tomu rakovina pred dvoma rokmi vzala aj milovanú manželku Kelly Preston (†57).

Olivia Newton-John si zdrvujúcu správu z úst lekárov - že má rakovinu - vypočula trikrát. Naposledy v roku 2017. Podľa vlastných slov toto ochorenie nechcela vnímať ako niečo, s čím musí zvádzať boj. Nerada bojujem, nech je to kdekoľvek - či už je to vonku, alebo skutočná vojna v mojom tele. Rozhodla som sa, že to tak nebudem vidieť. Chcem svoje telo zdravé a dostať ho späť do rovnováhy,” uviedla v rozhovore pre The Guardian známa blondínka. 

Herečka založila nadáciu nesúcu jej meno, prostredníctvom ktorej pomáhala ľuďom s rovnakým osudom a organizácia sa tiež venuje výskumu rastlinnej medicíny zameranej na liečbu rakoviny. 

Olivia bola neodmysliteľne spätá s úspešným muzikálom Pomáda, v ktorom si v roku 1978 zahrala po boku Johna Travoltu. Ten sa s ňou rozlúčil aj prostredníctvom emotívneho príspevku na sociálnej sieti Instagram. „Moja najdrahšia Olivia, život každého z nás si urobila oveľa lepším. Dvoj vplyv bol neuveriteľný. Tak veľmi ťa ľúbim. Uvidíme sa a opäť budeme všetci spolu. Som tvoj od prvej chvíle, čo som ťa uvidel, až navždy!” napísal predstaviteľ fešáka Dannyho.  

Zákerná choroba obrala Travoltu nielen o jeho filmovú lásku, ale tiež o jeho životnú partnerku Kelly Preston. Tá svoj boj s rakovinou prsníka prehrala vo veku 57 rokov v júli 2020. Pre verejnosť bola táto správa pomerne šokujúca, pretože verejnosť nemala ani len tušenia, že Kelly sužujú zdravotné problémy. Sympatická blondínka porodila Travoltovi dcéru a dvoch synov. Starší z nich - Jett tragicky zahynul vo veku 16 rokov počas dovolenky na Bahamách. 

John Travolta a Kelly Preston
Zobraziť galériu (8)
John Travolta a Kelly Preston  (Zdroj: SITA/AP)

Podobne bolestivé chvíle prežíval Travolta aj v mladosti, keď tvoril pár s o 18 rokov staršou herečkou Dianou Hyland. Tú si chcel mladý herec zobrať za ženu. Dva roky pred tým, než sa dvojica spoznala, podstúpila Diana mastektómiu a bola presvedčená, že rakovina sa už nevráti. Keď John nakrúcal Horúčku sobotňajšej noci, lekári jej oznámili zdrvujúcu správu. Hneď sa vrátil k svojej láske, aby jej bol oporou. O dva týždne na to však zomrela. 

John Travolta so svojou láskou z mladosti - Dianou Hyland a jej synom.
Zobraziť galériu (8)
John Travolta so svojou láskou z mladosti - Dianou Hyland a jej synom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: John TravoltaOlivia Newton-JohnPomáda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu