Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna herečka (89) pózovala v BIKINÁCH: Aha, s akou veľkou láskou na ňu hľadí jej zajačik!

Joan Collins Zobraziť galériu (8)
Joan Collins (Zdroj: Instagram)

SAINT-TROPEZ - Takto vyzerá láska! Joan Collins (89), ktorá sa preslávila ako mrcha Alexis v obľúbenom seriáli Dynastia, vedie úplne iný život ako jej rovesníčky. Za všetko hovorí napríklad to, že má vlastný Instagramový profil, na ktorom má takmer 280-tisíc followerov, s ktorými sa ochotne delí aj o momentky zo súkromia.

Joan Collins rozhodne patrí k ženám, pri ktorých vám napadne, že vek je len číslo. A to nielen preto, že na svoj vek nevyzerá, ale tiež vďaka tomu, že si aj s 90-tkou na krku dokáže užívať život plnými dúškami. Svoj podiel na tom nepochybne má jej o 32 rokov mladší manžel Percy Gibson. 

Dvojica sa momentálne nachádza v St. Tropez, kde sa počas horúcich dní schladili v bazéne. Prezradila to samotná Joan, ktorá dala na Instagram fotku, na ktorej pózuje v plavkách a v objatí svojho manžela. Nadšené reakcie priateľov a fanúšikov na seba nenechali dlho čakať. „Vy ste taký dokonalý pár. Je krásne s akou láskou na teba Percy pozerá,” znie jeden z nich. 

Hoci sa nájdu jedinci, ktorí riešia výrazný vekový rozdiel tejto dvojice, oni si z toho ťažkú hlavu nerobia. Nedávno oslávili 20. výročie sobáša. Joan, pre ktorú je toto už štvrté manželstvo, sa netají tým, že je najkrajšie a Percyho nazýva svojou spriaznenou dušou. 

Ako na párty pri príležitosti výročia prezradila, sú spolu 22 rokov a ani jeden jediný deň neboli od seba. Receptom na úspešné a šťastné manželstvo je podľa nej to, že majú každý svoju vlastnú kúpeľňu. 

Viac o téme: Joan Collins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu