Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávny hudobník POBÚRIL verejnosť: Fúha! POSMEŠKY z vozíčkarov

Noel Gallagher Zobraziť galériu (6)
Noel Gallagher (Zdroj: SITA/AP)

PILTON - Poriadne si zavaril! Slávny anglický hudobník Noel Gallagher (55) vystúpil na hudobnom festivale Glastonbury aj so svojou kapelou Noel Gallagher’s High Flying Birds. Legendárny muzikant nezostal svojej kontroverznej povesti nič dlžný, keď utrúsil niekoľko urážok a posmeškov smerom k zdravotne znevýhodneným ľuďom! Navyše si jedno z vystúpení pozrel z miesta, ktoré bolo týmto jedincom určené.

Nedávno sa v Anglicku odohral tradičný hudobný festival Glastonbury. Medzi jeho najväčšie hviezdy patrili Billie Eilish (20), Kendrick Lamar (35), Olivia Rodrigo (19) alebo spomínaný Noel Gallagher.

Ten sa prezentoval vo veľmi zlom svetle hlavne mimo pódia. Zarážajúce pritom je, že s celou vecou sa „pochválil" samotný spevák. Ten totiž priznal, že sa na vystúpenie speváka Jamie T (36) pozeral z miesta vyhradeného pre ľudí na vozíku. Hudobník využil priepustku, ktorá mu umožňovala prístup do všetkých častí hľadiska. Jeden z usporiadateľov ho pritom chcel zastaviť, na čo mu hudobník odvetil: „Vidíš túto priepustku? Vďaka nej sa dostanem ku*va všade!".

Noel ďalej vtipkoval, že chcel jedného z divákov „vyhodiť" z vozíka, aby si jeho syn mohol vystúpenie pozrieť z prvých radov. Pri týchto vyjadreniach to ale neskončilo. „Musím povedať, že títo postihnutí ľudia majú skvelý výhľad." povedal Gallagher.

Jeho nevhodné chovanie nezostalo bez povšimnutia. Ostro ho skritizoval napríklad Warren Kirwan, ktorý je mediálnym manažérom charitatívnej spoločnosti Scope, ktorá sa zameriava na zrovnoprávnenie zdravotne postihnutých ľudí. „To, ako sa v tomto rozhovore znevažujú zdravotne postihnutí ľudia, je odporné," povedal Kirwan.

„Navyše, tieto miesta nie sú pre privilegované rockové hviezdy a ich priateľov. Tieto miesta vznikli preto, aby si zdravotne postihnutí ľudia mohli užiť živú hudbu," doplnil manažér spoločnosti Scope.

Viac o téme: Noel Gallagher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu