Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

PROMINENTI oslávili výročie sobáša: Krásne vyznania aj... Preboha, títo dvaja sa vôbec ľúbia?!

Aj tieto páry oslávili výročie sobáša.
Aj tieto páry oslávili výročie sobáša. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Potešili svojich priaznivcov! Počas uplynulého víkendu si viaceré prominentné páry pripomenuli deň, keď svoju lásku spečatili svadbou. Beckhamovci pri tej príležitosti zverejnili originálne vyznanie, speváčka Gwen Stefani a spevák Blake Shelton majú za sebou najlepší rok svojho života. U jedného známeho páru boli však oslavy výročia priadne strohé a nudné...

Počas víkendu sa oslavovalo v jednej z najdokonalejších famílii šoubiznisu - u Beckhamovcov. Úspešný športovec David a spevácka hviezda Victoria majú štyri vydarené ratolesti a za sebou krásnych 23 rokov manželstva.

„Vraj nie je vtipný, vraj sa nikdy neusmievam. vraj to nevydrží. Dnes oslavujeme 23 rokov manželstva. David si moje všetko. Veľmi ťa milujem,” vyznala sa zo svojich citov na Instagrame Victoria a pridala fotku, na ktorej sa šťastne usmieva. 

David jej nezostal nič dlžný a tiež jej originálnym spôsobom dal najvo, ako veľmi ju miluje. „Pred 23 rokmi sa Posh stala pani Beckham, ale vždy bude Posh,” napísal Beckham a spomenul aj ich milovaných synov a dcérku. 

Speváci Gwen Stefani a Blake Shelton mali romantickú svadbu len pred rokom. A niet pochýb, že toto svoje rozhodnutie vôbec neľutujú. „Rok za nami, večnosť pred nami,” vyjadrila sa blondínka. 

„Krásne výročie žene, ktorá hýbe mojím svetom. Gwen, vďaka tebe bol tento rok tým najlepším rokom môjho života. Milujem ťa! Ďakujem, že si povedala áno!” vyznal sa Shelton a zverejnil vydarenú fotografiu zo svadby. 

V porovnaní s týmito romantickými príspevkami vyznieva veľmi zvláštne príspevok, ktorý sa objavil na Instagrame kráľovskej rodiny z Monaka. „Pri príležitosti 11. výročia svadby sa princ Albert a princezná Charlene chceli podeliť o túto fotografiu urobenú v záhradach princového paláca,” znie popis k záberu, na ktorom dvojica pôzuje s viditeľne sileným úsmevom. 

Nie je žiadnym tajomstvom, že urodzenú krásku sužujú zdravotné problémy a už viackrát sa v médiách hovorilo o kríze v ich vzťahu. Nuž, na zábere nevyzerajú práve ako šťatný a zamilovaný pár...

Viac o téme: Victoria BeckhamGwen StefaniDavid BeckhamBeckhamovciBlake Shelton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu