Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

UTAJENÁ SVADBA problémovej Lindsay Lohan: Vydala sa za tohto FEŠNÉHO finančníka!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (5)
Lindsay Lohan (Zdroj: SITA)

DUBAI - Známej herečke Lindsay Lohan (36) sa v uplynulých dňoch podarilo v tajnosti vydať. O veľkej novine vo svojom živote informovala na sociálnych sieťach, kde len pár slovami opísala, ako sa cíti. Detaily jej svadobného dňa však zostali utajené.

Lindsay Lohan povedala áno svojmu partnerovi Baderovi Shammasovi (35). Dvojica pritom svadbu udržala v dokonalej tajnosti. O obrade informovala Američanka prostredníctvom Instagramu. Zdroj blízky známej herečke to následne potvrdil magazínu E! News.

„Som tá najšťastnejšia žena na svete. Našiel si ma a vedel si, že túžim po šťastí, napísala herečka. „Si mojím všetkým. Každá žena by sa mala neustále cítiť takto," dodala Lindsay. Dvojica sa však rozhodla, že bližšie detaily svadby nezverejní.

V novembri minulého roka herečka oznámila, že ju Bader požiadal o ruku. „Moja láska. Môj život. Moja rodina. Moja budúcnosť," napísala umelkyňa k fotografiám, na ktorých svojim fanúšikom ukázala zásnubný presteň. 

Americká herečka je známa hlavne vďaka filmom Protivné baby, Strelený piatok, Herbie: Na plný plyn alebo Len trošku šťastia. O svojom vzťahu s Baderom Shammasom informovala tesne pred začiatkom pandémie vo februári 2020. Bader je finančníkom a pracuje ako asistent viceprezidenta v spoločnosti Credit Suisse, ktorá má sídlo v Dubaji a špecializuje sa na správu majetku.

Viac o téme: Lindsay Lohan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu