Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pikantný ODKAZ slávnej modelky pre EX? Veď toto TELO je stvorené na sex!

Kendall Jenner Zobraziť galériu (7)
Kendall Jenner (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Dlho sama nezostane! Jedna z najlepšie platených modeliek sveta - Kendall Jenner (26) má za sebou náročné obdobie. Podľa medializovaných informácií jej stroskotal dvojročný vzťah. O nápadníkov však slávna krása núdzu mať určite nebude. Dôkazom sú pochvalné a ospevné komentáre, ktoré sa objavili pod jej provokatívnou fotkou na Instagrame.

Nie je žiadnym tajomstvom, že krásky z klanu Kardashian sa ochotne a rady delia o svoje súkromie. Napokon, ich reality šou sa už roky teší slušnej popularite a obľube. Jedna z krások však detaily týkajúce sa jej milostného života na verejnosti priliš nerozoberá. A to Kendall, ktorá je úspešnou modelkou. 

Zhruba rok trvalo, kým krásna Kendall potvrdila, že tvorí pár s basketbalistom menom Devin Booker. Podľa najnovších informácií je už ale ich láska minulosťou. Smutné odkazy alebo vyznania by ste však na jej Instagrame márne hľadali. Jej príspevky dokonca pôsobia dojmom, že si tieto dni naplno užíva. 

Azda najviac pozornosti vyvolala pikantnou fotkou, ktorá vznikla, keď sa Kendall vyhrievala na slnku. Pózuje na nej totiž celkom nahá. „Wau! To je telo! Stavím sa, že Dev pri pohľade na túto fotku plače niekde v kúte,” znie jeden z mnohých vydarených komentárov. „Počul som, že si single. Nechceš ma za frajera?” ponúkol sa kráske jeden z followerov. 

 

Viac o téme: Kendall Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu