Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovský STRACH televíznej hviezdy: Synovi (1) OPUCHLA celá hlava… Bežná potravina ho takmer stála život!

Binky Felstead prežívala v uplynulých dňoch obrovské trápenie. Zobraziť galériu (6)
Binky Felstead prežívala v uplynulých dňoch obrovské trápenie. (Zdroj: Instagram B.F.)

LONDÝN - Televízna hviezda Binky Felstead (32) prežíva najhoršie chvíle svojho života. Najprv jej začiatkom minulého týždňa ktosi zrazil milovaného psa a teraz sa strachuje o svojho syna. Museli ho okamžite previezť do nemocnice. Opuchla mu celá hlava... Bežný potravila ho takmer stála život!

Najhoršie chvíle jej života! Britská televízna hviezda Binky Felstead sa učite nemohla dočkať, kedy uplynulý týždeň skončí. V pondelok sa totiž stala svedkom, ako jej psa Pedra zrazila dodávka. Chlpáč, našťastie, zrážku prežil a z veteriny odišiel len so štichmi a golierom. No len čo sa stihla spamätať z nešťastného pondelka, v nedeľu prišiel obrovský strach opäť. 

Dvojnásobná mamička práve obedovala so svojími deťmi a manželom v reštaurácii, keď jej ročnému synčekovi odrazu napuchla celá hlava. Binky tak vyhľadala lekársku pomoc. Zavolala záchranku a tá chlapčeka okamžite brala do nemocnice. Dostal totiž silnú alergickú reakciu na hummus. „Wolfieho odviezla sanitka kvôli reakcii ktorú mal zrejme na sezam v hummuse,“ oznámila mamička.

Obrovský STRACH televíznej hviezdy:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram B.F.)

„Veľmi rýchlo sa začal cítiť nepríjemne a stále si škriabal tvár a bol rozrušený. Po celej tvári a na rukách bol červený a krátko predtým, ako mu opuchli oči, pery a jazyk, sa mu objavili malé biele škvrnky, “ šokovala svojim opisom Binky, ktorá okamžite brala syna, odišla z reštaurácie a začala hľadať lekársku pomoc. 

„Všetko to bolo veľmi desivé, povedali, že mal anafylaktický šok a dali Wolfiemu malú dávku adrenalínu. Báli sa, že nebude vedieť dýchať, tak zapli sirény a išli dosť divoko,“ pokračovala televízna hviezda. Prvá jazda sanitkou však bola pre malého chlapca natoľko zaujímavá, že sa upokojil a k vážnejším komplikáciám s dýchaním nedošlo. 

Mamičku a jej synčeka prepustili z nemocnice po 5 hodinách pozorovania. Domov ich poslali s dvomi adrenalínovými perami, pre každý prípad a nariadili jej, aby hneď budúci týždeň išla s Wolfiem na alergické testy. 

Viac o téme: Binky Felstead
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu