Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Repete ŠKANDÁLU spred 9 rokov? Eva Longoria (47) kašle na spodnú bielizeň… SEXI odhalenie na balkóne!

Eva Longoria v Cannes Zobraziť galériu (6)
Eva Longoria v Cannes (Zdroj: Profimedia)

CANNES - Dnes vo francúzskom Cannes odštartoval už 75. ročník medzinárodného filmového festivalu. Ten je nielen oslavou kinematografie, ale aj krásy a noblesy - podujatia sa každoročne zúčastňujú najslávnejšie svetové hviezdy. Jednou z nich je aj americká herečka a režisérka Eva Longoria (47). No a hneď v úvode sa postarala aj o pikantné odhalenie... Pozrite, čo ukázala na balkóne!

Eva Longoria je už niekoľko rokov neodmysliteľnou súčasťou prestížneho filmového festivalu v Cannes. Zakaždým vyráža dych krásnymi róbami a dokonalým stajlingom, no v minulosti sa jej podarilo vyrobiť si priamo na červenom koberci aj pikantný trapas.

Galéria: Eva Longoria Baston

V roku 2013 si na seba obliekla krásne šaty mätovej farby, no usúdila, že spodná bielizeň by v nich bola viac na škodu, ako na úžitok... No to sa jej napokon stalo osudným. Stačilo, aby si v jednom momente podvihla sukňu a svetu ukázala to, čo malo zostať skryté - svoj úplne nahý rozkrok. 

No o sexi odhalenie sa v Cannes postarala aj tento rok. Je evidentné, že Eva skrátka nemá vzťah k spodnej bielizni. Neobliekla si ju totiž ani pod ľahké sivé šaty, ktoré perfektne obopínali jej ženské krivky. Bez podprsenky však odhalili aj jej vytŕčajúce bradavky.

Repete ŠKANDÁLU spred 9
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Repete ŠKANDÁLU spred 9
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Fotografi herečku nafotili na balkóne slávneho hotela Martinez, v ktorom je ubytovaná. Kam sa práve chystala, nie je jasné, sivé šaty totiž doplnila striebornými sandálkami na vysokom opätku a viacerými šperkami v rovnakej farbe. Mokré vlasy však napovedali, že len pred chvíľou vyšla zo sprchy.

Repete ŠKANDÁLU spred 9
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram E.L.)

Viac o téme: Eva Longoria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu