Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podradné kšefty? Česká speváčka berie v pandémii všetko!

Heidi Janků Zobraziť galériu (2)
Heidi Janků (Zdroj: ČT)

PRAHA - Pandémia koronavírusu sa podpísala nielen pod zdravotný stav ľudí. Mnohí pre striktné obmedzenia nemôžu poriadne vykonávať svoju prácu. To sa týka najmä kultúry. Umelci si preto pomáhajú, ako vedia.

Česká speváčka Heidi Janků tiež pocítila dopady pandémie. Väčšinu vystúpení musela totiž zrušiť. „Nie je to radostné obdobie. Niektoré koncerty mám preložené už tretí raz,” prezradila portálu Super.cz. 

Galéria: Heidi Janků

Celú situáciu sa však snaží brať optimisticky. Pochvaľuje si, že má viac času na seba a svojho domáceho miláčika. A medzitým si zarába, ako vie. Hoci by možno niektorí umelci takými kšeftami pohrdli, Heidi nie je vyberavá. 

Vystupuje napríklad na otváracích ceremoniáloch obchodných domov. „Som za tú príležitosť rada. Nie je to spoločenská ani kultúrna udalosť, tak je to možné. Pokiaľ sa nezavrú obchody, tak túto prácu budem mať aj naďalej,” povedala speváčka s tým, že doba je zlá a ona je rada, že môže vôbec spievať, hoci aj pred supermarketom. „Som za to dobre zaplatená a je to pre mňa východisko z núdze,” priznala. 

Podradné kšefty? Česká speváčka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Heidi Janků
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu