Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nehanebná modelka vyšla do ulíc a... Och, veď jej vidno VŠETKO!

Lottie Moss Zobraziť galériu (10)
Lottie Moss (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Za tou sa musel otočiť každý! Lottie Moss (24) už dávno nie je len nevlastnou sestrou slávnej modelky Kate Moss (48). Aj ona sama už má na konte viacero modelingových skúseností a na Instagrame ju sleduje viac 420-tisíc priaznivcov. Sexi kráska je dobre známa aj paparazzom. Aha, ako ju nafotili!

Kate Moss je vo svete modelingu i šoubiznisu už pojem. Ambície kráčať v jej šľapajách má nielen jej dcéra Lila Grace, ale tiež nevlasná sestra Lottie. Tá už neraz dokázala, že nepatrí medzi hanblivky a svojími krivkami sa rada pochváli. 

FOTO: Lottie Moss nepatrí medzi hanblivky. 

Lottie však provokuje nielen na sociálnych sieťach, ale tiež mimo nich. Dôkazom sú najnovšie zábery, ktoré sa podarilo spraviť bulvárnym fotografom. Sexi modelku zvečnili cestou na narodeninovú oslavu herečky, ktorá si hovorí Betsy-Blue English. 

Tej možno aj pri pohľade na to, ako prišla Lottie na jej párty nahodená, zabehlo. Sexi kráska totiž stavila na trblietavé priesvitné šaty, ktoré ju viac odhaľovali, než zakrývali. Pod nimi mala bielizeň čiernej farby. Tá zakryla len to najnutnejšie. 

Lottie Moss sa predviedla v poriadne provokatívnom outfite.
Zobraziť galériu (10)
Lottie Moss sa predviedla v poriadne provokatívnom outfite.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lottie Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu