Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trump sa priživuje na Baldwinovej tragédii: Predáva takéto tričká... To je HNUS!

Alec Baldwin Zobraziť galériu (5)
Alec Baldwin (Zdroj: SITA/AP Photo/Julie Jacobson)

BRATISLAVA - Nehorázny hyenizmus! Aj takto ľudia komentujú počínanie Donalda Trumpa Jr. (43), ktorý sa rozhodol priživiť na tragédii, ku ktorej došlo počas nakrúcania westernu Rust. Syn bývalého amerického prezidenta sa na nešťastnej udalosti, pri ktorej zahynula 42-ročná kameramanka Halyna Hutchins, nemiestne zabáva a verejnosť je z jeho počínania zhrozená a zhnusená.

„Zbrane ľudí nezabíjajú, Alec Baldwin zabíja ľudí,“ znie preklad bieleho nápisu na čiernom tričku, ktoré Donald Trump Jr. predáva zhruba za 28 dolárov. Ten je presvedčený o hercovej vine a svoje názory vo veľkom prezentuje na sociálnych sieťach. 

Alec Baldwin stlačil spúšť na pištoli, ktorou mieril priamo do kamery. Výstrel usmrtil kameramanku Halynu Hutchins a zranil režiséra Joela Souzu. V prípade tragédie stále prebieha vyšetrovanie, z ktorého sa na verejnosť postupne dostávajú rôzne informácie. Mnohé z nich nasvedčujú, že o bezpečnosť sa pri nakrúcaní tohto počinu príliš nedbalo...

VIAC o tragédii nájdete TU!

Rôzne vyjadrenia Donalda Trumpa Jr. či zosmiešňujúce koláže sa v očiach verejnosti nestretli veľmi s nadšením. Alec Baldwin je tvrdým odporcom voľnej držby zbraní v USA. A Trump si v súvislosti s tým neodpustil štipľavý komentár. „Ten pohľad, keď blázon, čo je proti držbe zbraní, zastrelí viac ľudí ako vaša rozsiahla zbierka zbraní doma,“ napísal k Baldwinovej fotke.

Donald Trump Jr.
Zobraziť galériu (5)
Donald Trump Jr.  (Zdroj: profimedia.sk)

Rodina Donalda Trumpa má slávneho herca v zuboch už dlhšie. Neraz totiž parodoval bývalého amerického prezidenta. 

VIDEO: Alec Baldwin ako niekdajší americký prezident Donald Trump.

Vyčíňanie Donalda Trumpa Jr. na sociálnych sieťach i predaj spomínaných tričiek množstvo jedincov kritizuje. „Dúfam, že rodina obete bude Donalda Trumpa Jr. žalovať za to, že sa snaží zarobiť na jej smrti pomocou tých tričiek,” znie jeden z nahnevaných komentárov.

Viac o téme: Alec BaldwinDonald Trump Jr.Halyna Hutchins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu