Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žalostný pohľad na slávnu Bridget Jones: Och, nie... Ona zase rozkysla?!

Renee Zellweger Zobraziť galériu (12)
Renee Zellweger (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fúha! Herečka Renee Zellweger (52) sa do pamäte mnohých vryla ako predstaviteľka Bridget Jones. Kvôli stvárneniu tejto úlohy musela výraznejšie pribrať, hoci vo všeobecnosti preferuje skôr štíhlejšie krivky. Pohľad na jej aktuálne zábery preto dosť prekvapuje.

Podobne, ako Bridget Jones, i jej predstaviteľka Renne Zellweger to pri hľadaní osudového muža nemala jednoduché. Aktuálne je ale šťastne zamilovaná. Priateľom slávnej herečky je o desať rokov mladší moderátor Ant Anstead.

Renee a Ant tvoria krásny pár. O spoločnom bývaní však ešte neuvažujú. „Povedal by som, že je na to ešte skoro. Ideme na veci pekne pomaly. A sme spolu ozaj veľmi šťastní,” uviedol nedávno sympaťák, ktorý Zellweger spoznal v júni počas nakrúcania pre Discovery+show.

VIDEO: Renee Zellweger a jej frajer Ant Anstead počas stretnutia s priateľmi.

Renee Zellweger a jej frajer Ant Anstead počas stretnutia s priateľmi. (Zdroj: profimedia.sk)

Sympatickej herečke sa darí nielen v súkromnej sfére, ale i v tej pracovnej. Aktuálne nakrúca krimi seriál inšpirovaný skutočnými udalosťami. Stvárňuje v ňom Pam Hupp - Američanku odsúdenú za vraždu. 

Paparazzom sa podarilo zachytiť Renee na pľaci. A veru, pohľad na ňu mnohých prekvapí. A to nielen vďaka čudesnému účesu a zmenenej vizáži. Vďaka maskérom a kostymérom sa totiž z blondínky opäť stala žena s kyprejšími tvarmi. Čo poviete, spoznali by ste ju?!

Renee Zellweger sa vďaka šikovným rukám kostymérov a maskérov takto zmenila.
Zobraziť galériu (12)
Renee Zellweger sa vďaka šikovným rukám kostymérov a maskérov takto zmenila.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Renee Zellweger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu