Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Má ženu aj milenku: Český herec (71) si užíva s o 30 rokov mladšou!

Václav Knop Zobraziť galériu (4)
Václav Knop (Zdroj: TV Barrandov)

PRAHA - Český herec a režisér Václav Knop o chvíľu oslávi 72 rokov života. Ako hovorí, je tesne pred smrťou a chce si užívať. Preto má aktuálne asi o 30 rokov mladšiu milenku. Pritom je stále ženatý a rozvod ani nerieši.

Herec a režisér Václav Knop pred pár dňami predstavil verejnosti svoj muzikál Robinson Crusoe a má veľa ďalších pracovných plánov. Ako sám povedal, kým udrží myšlienku a moč, chce toho ešte veľa stihnúť. 

Má ženu aj milenku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Prima)

No nielen v pracovnej oblasti... Pred nejakým časom totiž opustil manželku Leonu a ani sám nevie, koľko žien odvtedy mal. „To by som sa musel zamyslieť. Mne sa ženy vždy páčili, keď ma nejaká chce, ja sa nebránim,” povedal portálu Expres.cz. Aktuálne je však už nejaký čas s jednou ženou. „Chvíľu, rok, dva,” prezradil s tým, že aktuálna milenka je asi o 30 rokov mladšia. Presne to nevedel povedať. „Ono sa to stále mení, partnerky a ich vek,” netajil. 

Rozvod pritom absolútne nerieši. „Ja neviem ešte, asi zatiaľ nie, ja neviem, tieto veci pre mňa nie sú teraz dôležité,” povedal s tým, že taký je proste život. „My sme sa objali a povedali si, že to už stačí. Nechcem zachádzať do veľkých detailov, pretože by sa moja pani manželka mohla hnevať, že som niečo prezradil. V podstate je to tak, ako to v živote býva,” vyhlásil Knop a dodal: „Ja som tesne pred smrťou a chcem si ešte užiť.”

Má ženu aj milenku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Prima)

 

Viac o téme: Václav Knop
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu