Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najtemnejšie tajomstvo Umy Thurman: Sex s oveľa starším a... POTRAT!

Uma Thurman Zobraziť galériu (5)
Uma Thurman (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nielen u nás, aj inde vo svete sa politici neustále zaoberajú potratmi a skúšajú sprísniť zákony v tejto veci. Preto sa herečka Uma Thurman rozhodla prezradiť svoje najtemnejšie tajomstvo. Patrí k ženám, ktoré dobrovoľne podstúpili prerušenie tehotenstva.

V Texase prijali nový zákon, ktorý zakazuje ženám potrat po uplynutí 6 týždňov tehotenstva. Uma Thurman preto zaslala otvorený list denníku Washington Post, kde sa priznala, že potrat tiež kedysi podstúpila. „Je to moje najtemnejšie tajomstvo,” vyhlásila. No rozhodla sa, že už ho ďalej nebude skrývať. 

Najtemnejšie tajomstvo Umy Thurman:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram UT)

Dnes je herečka matkou troch detí. No keď zostala tehotná v čase, keď s potomkami ešte nerátala, čakalo ju ťažké rozhodovanie. „Bol to následok sexu s podstatne starším mužom. Bola to náhoda. Možno následok toho, že som ako dospievajúca herečka často bola jediným dieťaťom v miestnosti...” prezradila Uma, pre ktorú potrat nebol automaticky prvou možnosťou, ako situáciu riešiť. 

Iné východisko však nenašla. „Chcela som si dieťa nechať, ale nevidela som možnosť, ako to urobiť. Bolo to ťažké rozhodnutie, ktoré mi dalo šancu dospieť a stať sa matkou, akou som dnes. Vtedy mi to spôsobilo veľa utrpenia a dodnes ma to mrzí,” uviedla Thurman. Situáciu konzultovala aj s rodinou a spoločne sa rozhodli pre ukončenie tehotenstva. 

Uma Thurman so svojím otcom a tromi deťmi
Zobraziť galériu (5)
Uma Thurman so svojím otcom a tromi deťmi  (Zdroj: Instagram UT)

Viac o téme: Uma Thurman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu