Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najprv problémy so svadbou a teraz: Vondráčkovej ex sa druhý raz oženil!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec Zobraziť galériu (3)
Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec (Zdroj: Instagram LŠ)

PRAHA - Tomáš Plekanec sa zviditeľnil ako hokejista, ale aj manžel speváčky Lucie Vondráčkovej. Po dvoch deťoch sa však rozišli a ešte pred rozvodom sa mu narodila dcéra s novou partnerkou. S Luciou Šafářovou sa tiež plánoval oženiť, ale nastali problémy... Nakoniec ale na sociálnej sieti iba oznámili, že už sú svoji.

V roku 2018 Tomáš Plekanec náhle oznámil, že s manželkou Luciou Vondráčkovou im to neklape. A zakrátko mal už aj novú priateľku - tenistku Luciu Šafářovú. V decembri 2019 sa dokonca stali rodičmi spoločnej dcérky. 

Najprv problémy so svadbou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LS)

V tom čase však Tomáš ešte nebol rozvedený. S Vondráčkovou sa až po roku hádok dohodli, že nebudú spolu bojovať a skúsia sa dohodnúť. Nakoniec ich český súd rozviedol v apríli 2020. A o pár mesiacov neskôr Tomáš požiadal svoju druhú Luciu o ruku. 

Lenže svadba bola v nedohľadne. A nielen pre koronavírus. „Svadba je v pláne, ale zatiaľ je pozastavená. Mám to blbé, že mal drahý rozvod, takže do druhej svadby už nebude chcieť toľko investovať,” vyhlásila v apríli v relácii v šou 7 pádů Honzy Dědka športovkyňa. 

Nakoniec sa teda zrejme rozhodli pre skromnú slávnosť. Podarilo sa im totiž celú svadbu utajiť a prezradili ju iba sami fotografiami na sociálnej sieti. Dvojici blahoželáme! 

 

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš Plekanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu