Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mal iba 55 rokov: Herec odpadol v obchode a... ZOMREL!

Anthony Johnson Zobraziť galériu (10)
Anthony Johnson (Zdroj: Instagram AJ)

LOS ANGELES - Až po dvoch týždňoch vyšla najavo smrť herca a komika Anthonyho Johnsona. 55-ročný umelec odpadol v obchode a následne bol v nemocnici vyhlásený za mŕtveho.

Anthony Johnson bol skôr hercom menších úloh. V 90. rokoch si zahral napríklad drogového dílera v Smrtonosnej zbrani 3. Zahral si vo filmoch House Party, Friday, On the Edge, objavil sa v seriáli Moesha. Neskôr sa venoval stand-up komédii. 

Mal iba 55 rokov:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram AJ)

Vo svete filmu bežali klebety, že v roku 2023 by malo vzniknúť akési pokračovanie filmu Friday pod názvom Last Friday. Bohužiaľ, predstaviteľ Ezala je už mŕtvy. Johnson zomrel ešte 6. septembra, no správa o jeho smrti preletela americkými médiami len včera. 

Potvrdil ju aj jeho agent. „Zanechal nás tu s úžasnými spomienkami na jeho smiech, dynamické herecké schopnosti, ale najviac zo všetkého na jeho ohromnú osobnosť a zlaté srdce,” uviedol v stanovisku. Príčinu smrti ale nijako nešpecifikoval. 

Mal iba 55 rokov:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram AJ)

Portál TMZ priniesol informáciu od komikovho synovca, podľa ktorej bol Anthony nájdený bez známok života v obchode v Los Angeles a okamžite prevezený do nemocnice, kde ho vyhlásili za mŕtveho. 

Viac o téme: Anthony Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu