Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Česká herečka (46) ukázala na párty prsia: Fíha! Také nemá hocikto

Kateřina Kaira Hrachovcová Zobraziť galériu (7)
Kateřina Kaira Hrachovcová (Zdroj: CNC: Marek Patek Pavel Machan / CNC / Profimedia)

PRAHA - Vyprsila sa! Televízia Prima usporiadala v týchto dňoch letnú párty, na ktorú sa prišli zabaviť mnohé hviezdy. Medzi nimi aj česká herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (46), ktorej pozeral do očí zrejme málokto. Sexi blondínka totiž stavila na poriadne odvážny outfit. Aha!

Nie je tajomstvom, že Kateřina Kaira Hrachovcová, ktorá sa živí ako herečka, moderátorka, ilustrátorka a osobná koučka, sa pýši výstavnou figúrou. Závidieť jej ju môžu aj mnohé mladšie ženy. Nuž, a blondínka ju na Instagrame celkom rada ukazuje. 

Svoj sexepíl predviedla aj na nedávnej párty televízie Prima, ktorá sa konala pod Žižkovskou televiznou vežou. Kaira sa pri tej príležitosti nahodila do vyzývavého outfitu, ktorý pozostával z džínsov a predĺženého čierneho saka s hlbokým výstrihom. 46-ročná blondínka tak vystavila na obdiv svoje pevné prsia, ktoré má ozdobené nezvyčajným tetovaním. Tých má Kateřina na svojom tele viac. A sama sa v poslednom čase venuje práve tatérstvu. Čo na takýto druh skrášlenia hovoríte?

Kateřina Kaira Hrachovcová sa predviedla v zaujímavom outfite.
Zobraziť galériu (7)
Kateřina Kaira Hrachovcová sa predviedla v zaujímavom outfite.  (Zdroj: CNC: Marek Patek Pavel Machan / CNC / Profimedia)

Kateřina Kaira Hrachovcová má sexepílu na rozdávanie. Do očí sa jej pozeral asi málokto.
Zobraziť galériu (7)
Kateřina Kaira Hrachovcová má sexepílu na rozdávanie. Do očí sa jej pozeral asi málokto.  (Zdroj: CNC: Marek Patek Pavel Machan / CNC / Profimedia)

Viac o téme: Kateřina Kaira Hrachovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu