Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mačkáš mi hada, debile! Aktuálne FOTO čudáčky z telky vám vyrazí dych... Wau!

Jane Röbisch sa zviditeľnila účinkovaním v relácii Výměna manželek.
Jane Röbisch sa zviditeľnila účinkovaním v relácii Výměna manželek. (Zdroj: TV Nova)

PRAHA - Spoznali by ste ju? Televízna šou Výměna manželek, ktorá sa vysiela aj na obrazovkách Markízy, má svoju divácku základňu. Tá veľmi dobre pozná vybraných účastníkov relácie. Svojho času "zažiarila" aj istá Jane Röbisch, ktorá sa netajila láskou k hadom a plazom. Pozrite, ako dnes vyzerá!

VIDEO: Jane Röbisch na svoje účinkovanie v šou Výměna manželek nerada spomína. Nečudo...

Mačkáš mi hada, debile! Jane Röbisch sa zviditeľnila účinkovaním v šou Výměna manželek (Zdroj: TV Nova)

Mačkáš mi hada, debile! Je pamätná veta, ktorá dodnes baví nielen divákov relácie Výměna manželek. Milovníčka plazov a zvieracích vzorov však na svoje pôsobenie na televíznych obrazovkách nespomína v dobrom. „Urobila som za tým hrubú čiaru a nechcem nad tým viac premýšľať,” povedala pre portál zivotvcesku.cz Jane, ktorá stále žije v Nemecku. Avšak 4 roky od nakrúcania sa dosť zmenila. 

Dôkazom sú zábery, ktoré blondínka zverejnila na sociálnych sieťach. Určite nám aj vy dáte za pravdu, že jej pribúdajúce roky len prospeli. „Pracujem teraz pri koňoch, ktoré od mala milujem. Sú to krásne zvieratá a je mi fajn. Medzi zvieratami je mi najlepšie. Sú úprimné a na nič sa nehrajú,” prezradila dvakrát rozvedená blondínka. Tá je od roku 2017 šťastne zamilovaná. S priatelom síce nebývajú v spoločnej domácnosti, ale tak im to vlastne vyhovuje.

Viac o téme: Zámena manželiekVýměna manželek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu