Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce PRIZNANIE známej modelky: HAZARD SO ŽIVOTOM... 360 zákrokov a bez botoxu SLINTÁ!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Kruté následky! 42-ročnú modelku a účastníčku vybraných reality šou Aliciu Douvall možno smelo zaradiť k ženám, ktoré v honbe za atraktívnym zovňajškom úplne stratili zdravý úsudok. Známa blondínka minula nehorázne peniaze na plastické operácie a chirurgické zákroky, ktorých bolo zhruba 360. Namiesto dokonalého vzhľadu sa však dočkala vážnych komplikácií.

Alicia Douvall už zrejme trpko oľutovala svoju závislosť na rôznych vylepšeniach. Blondínka si dala 18-krát upraviť prsia, 11- krát nos a implantáty si dala vložiť aj do zadku. „Operácie, ktoré som podstúpila, už nevezmem späť. Niektoré mi ale spôsobili problémy, ktoré teraz musim neustále naprávať,” posťažovala sa nedávno v rozhovore pre The Sun

Alicia Douvall kedysi.
Zobraziť galériu (4)
Alicia Douvall kedysi.  (Zdroj: profimedia.sk)

V roku 2015 je implantáty na zadku praskli a silikón začal vytekať do tela. Minulý rok jej spôsobili vážne ťažkosti prsné implantnáty. Jeden prsník mala extrémne zapálený, nemohla chodiť a myslela si, že už umrie. Lekár jej diagnostikoval sepsu a po vyšetrení magnetickou rezonanciou sa dozvedela, že má zdurenú lymfatickú uzlinu. „Lúčila som sa s najbližšími a myslela som si, že mám rakovinu. Mám z toho traumu. Bolo to pre mňa ako budíček, keď som si uvedomila, aké hlúpe chyby som v minulosti urobila. Je zázrak, že som tak dlho vydržala,” dodala Alicia, ktorá sa viackrát vyjadrila, že už žiaden zákrok nikdy nepodstúpi. 

Alicia Douvall so svojou dcérou.
Zobraziť galériu (4)
Alicia Douvall so svojou dcérou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Avšak... Od botoxových výplní je už závislá. Pri facelifte jej totiž narušili hlavný sval na tvári a jedine botox ju drží pokope. „Raz za šesť mesiacov musím podstúpiť botox, inak mi tvár povolí a vyzerá to, akoby som mala mŕtvicu,” prezradila blondínka, ktorá tiež dodala, že sa nejedná len o estetický problém. Ale keď jej tvár povolí, nedokáže piť vodu a slintá. 

Viac o téme: Alicia Douvall
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu