Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tajná a poriadne luxusná SVADBA! Neter Lady Diany (†36) povedala "áno" o 32 rokov staršiemu PRACHÁČOVI

Kitty Spencer a Michael Lewis sú už manželia. Zobraziť galériu (6)
Kitty Spencer a Michael Lewis sú už manželia. (Zdroj: profimedia.sk)

FRASCATI - Ako z rozprávky! Ktity Spencer (30), úspešná modelka a krásna neter Lady Diany (†36), je po uplynulom víkende vydatou pani. Jej vyvoleným sa stal 62-ročný milionár Michael Lewis, ktorý má z prvého manželstva tri dospelé deti. Veľký deň tejto dvojice bol naozaj veľkolepý a niet pochýb, že pri pohľade na nevestu odetú v krásnych róbach, zostanete bez slov.

Svadba dvojice sa konala počas uplynulého víkendu vo Villa Aldobrandini v talianskom mestečku Frascati a bola ozaj popmézna. Podľa medializovaných informácií nechýbal ohňostroj a novomanželom vraj prišiel zaspievať aj operný spevák Andrea Bocelli.

Čo sa týka pozvaných hostí, nechýbali medzi nimi ani vybraní prominenti. Spomenúť možno napríklad speváćku Pixie Lott, či manželku herca Idrisa Elbu - Sabrinu. Urodzení bratranci - princovia William a Harry sa podľa viacerých zdrojov na svadbe neukázali. 

Nádhernú nevestu viedli k oltáru jej bratia Louis a Samuel. Zastúpili tak jej otca, brata Lady Diany, Charlesa, ktorý má zranenú nohu. 

Krásna blondínka sa vydávala v šatách z dielne Dolce and Gabbana. Na tvorcov svadobnej róby mala jedinú požiadavku. A to, aby bola štýlovo podobná tej, v ktorej sa kedysi vydávala jej matka Victoria. Kitty sa počas svadobných osláv predviedla aj v ďalších dychvyrážajúcich modeloch. Video z prírpav zverejnil dizajnérsky dom na svojom Instagrame. Pokochajte sa tou krásou!

Viac o téme: Michael LewisKitty Spencer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu