Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Frajer číslo koľko?! Fú, Prachařova bývalka má už piateho od rozchodu!

Agáta Hanychová a Jakub Prachař Zobraziť galériu (2)
Agáta Hanychová a Jakub Prachař (Zdroj: Instagram A.H./TV JOJ)

PRAHA - Chcel ju od detstva, po rokoch sa vzali, mali spolu dcéru, ale... Manželstvo Jakuba Prachařa a bývalej modelky Agáty Hanychovej nevydržalo. A od rozchodu bývalá pani Prachařová lieta z jedného vzťahu do druhého. Aktuálne priznala ďalšieho priateľa...

Tri vzťahy a tri rozchody za jeden rok - tak vyzeral život Agáty Hanychovej po tom, čo s Jakubom Prachařom ohlásili rozpad svojho manželstva. Hoci sa v novembri 2020 bývalá modelka zaprisahávala, že na chlapov už kašle, tieto slová svojím správaním nepotvrdila. 

Galéria: Agáta Hanychová

Začiatkom roka už mala vzťah s Adamom Reiterom. No ani ten nakoniec nemal dlhé trvanie a po troch mesiacoch prišiel koniec. Teraz prišiel na rad porozchodový pán číslo päť. 

Už počas nedávnej dovolenky to vyzeralo, že Agáta nie je sama. Hoci tvrdila, že na reklamné snímky ju pri mori fotia domorodci, iné zábery dokazovali, že necestuje sama. A keby tam bola s kamarátkou, tak by ju evidentne z fotografií nevynechávala. 

To, že jej spoločnosť robil ďalší partner, je dnes už potvrdené. Agáta sa pochválila záberom v takzvaných príbehoch na sieti Instagram. „Som zadná, som šťastná. Sme spolu skoro tri mesiace a veľmi si to užívam,” povedala následne portálu Super.cz. Jej novým objavom je podnikateľ Jan Loskut. 

Frajer číslo koľko?! Fú,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram AH)

Viac o téme: Agáta HanychováJakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu