Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Český herec otvorene o SEXE: Mal som pocit, že sa mi už nepostaví!

Jiří Langmajer Zobraziť galériu (3)
Jiří Langmajer (Zdroj: CT)

PRAHA - Herec Jiří Langmajer (55) sa po štyridsiatke rozvádzal, aby začal nový život s kolegyňou Adélou Gondíkovou. Ako teraz otvorene prezradil, okolo päťdesiatky začal mať obavy zo svojho sexuálneho výkonu.

Jiří Langmajer bol kedysi ženatý s Kamilou, ktorá nepatrila do sféry šoubiznisu. Manželstvo však nefungovalo ukážkovo, Jiřího novinári viackrát pristihli s inými ženami. 

Galéria: Jiří Langmajer

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer
Zobraziť galériu (3)
Adéla Gondíková a Jiří Langmajer  (Zdroj: Profimedia)

V roku 2010 si začal s kolegyňou Adélou Gondíkovou, kvôli ktorej sa nakoniec rozviedol. A po 9 rokoch vzťahu si v lete 2019 povedali áno. Zdá sa, že v manželstve im to klape, herec ale priznal, že mal isté obavy v sexuálnej oblasti. 

„Okolo päťdesiatky som mal také obdobie, keď som začal pochybovať o sebe a tým začalo pochybovať celé moje telo. Mal som pocit, že už sa mi nikdy nepostaví,” vyhlásil otvorene pri nakrúcaní programu 7 pádů Honzy Dědka. A situáciu riešil celkom kurióznym spôsobom. „Niekto mi odporučil, že existuje hormonálna joga, pri ktorej sa vťahuje konečník a celé sa to posilňuje. Tak som si objednal cvičiteľku. A zabralo to. Teraz už mám na to len také tabletky,” prezradil český sexsymbol. Ako dodala jeho žena, herec verí prírodným produktom a čajom, ktoré nakupuje vo veľkom. 

Jiří Langmajer
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Bontonfilm)

Viac o téme: Jiří Langmajer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu