Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Totálne vytočená Havlová: Daň za život s prezidentom... Aha, čo sa u nej deje!

Václav Havel a Dagmar Havlová Zobraziť galériu (2)
Václav Havel a Dagmar Havlová (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Dagmar Havlovú bude história poznať nielen ako herečku, ale aj bývalú prvú dámu Českej republiky. Daň, ktorú aktuálne platí za život s prezidentom Václavom Havlom (†75), sa jej však vonkoncom nepáči.

Dagmar Havlová naďalej žije vo vile, ktorú kedysi obývala s manželom Václavom Havlom. A v týchto dňoch možno svoje rozhodnutie aj ľutuje. Pod oknami sa jej totiž kopia davy turistov. 

Totálne vytočená Havlová: Daň
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram DH)

Galéria: Dagmar Havlová

Istý spolok sa totiž rozhodol organizovať v rámci turistických atrakcií aj výlet k vile Havlových, kde si ľudia dokonca vypočujú prednášku od sprievodcu. „Nedeľný pokoj. Už toho mám dosť. Už som rozčúlená. Nie som múzeum!!!” napísala Dagmar na sieť Instagram, keď si všimla davy pod svojim oknom. 

VIDEO: O Václavovi Havlovi už vznikol aj film

Václav Havel - ukážky z filmu

A svojich fanúšikov poprosila o rady, ako sa táto situácia dá riešiť. „Neviete, kam sa obrátiť? Stojí tu zástup za zástupom,” uviedla. Od komentujúcich sa dočkala slov podpory. „Akoby sa pozerali na zvieratko v ZOO. Des,” súcitila s ňou istá Zuzana a bývalá prvá dáma jej pritakala. Iná diskutujúca ale zas upozornila, že ide o daň za slávu. „V žiadnej demokracii si toto nikto nedovolí. Takt, cit a právo ctiť súkromie druhého je slušnosť!!!” dodala vytočená Havlová, ktorá s ľuďmi na túto tému dosť živo diskutovala. 

Hoci im v návale hnevu pritakávala aj na nápady s petardami či vodnými balónikmi, k takémuto riešeniu sa s veľkou pravdepodobnosťou neuchýli. Možno počas ďalšieho víkendu bude fanúšikov informovať, či sa jej podarilo nejakou oficiálnou cestou dovolať práva na súkromie. 

 

Viac o téme: Dagmar Havlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu