Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

ŠKANDÁL v rodine slávnej modelky: Predáva seba aj gaťky!

Kate Moss so svojou sestričkou Lottie v čase, keď bola ešte tínedžerkou. Zobraziť galériu (8)
Kate Moss so svojou sestričkou Lottie v čase, keď bola ešte tínedžerkou. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Majú o ňu obavy! Lottie Moss (23) nie je v šoubiznise nováčikom. Nevlastná sestra slávnej modelky Kate Moss (47) totiž mala celkom slušne našliapnuté na to, aby kráčala v jej šľapajách. Ako však najnovšie vyšlo najavo, modelingová agentúra, ktorá Lottie zastupuje, nie je vôbec nadšená z biznisu, ktorému sa sexica momentálne venuje. Nuž, nečudo...

Verejnosti je dobre známe, že Kate Moss nie je jedinou kráskou v ich rodine. Šarmu na rozdávanie má i jej dcéra Lila Grace, či nevlastná sestra Lottie. Obe sa netaja, že by podobne ako Kate rady brázdili prehliadkové móla. Zdá sa však, že Lottie zlákal aj iný biznis...

Lottie Moss
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Kráska, ktorá v priebehu uplynulých rokov absolvovala aj niekoľko plastických operácií, sa totiž pridala na platformu Only Fans. Nedávno to oznámila svojim followerom na Instagrame, kde ich má viac ako 350 tisíc.

Spomínaná platforma sa v poslednom čase teší slušnej popularite. Množstvo jedincov si na nej zarába tým, že s vybranou skupinou ľudí, ktorá si za to platí, zdieľa exkluzívny obsah. A často ide aj o pornografické zábery. 

Keďže sa Lottie na Instagrame bežne pýši odhaleným fotkami, je len málo pravdepodobné, že na Only Fans predvádza hru na nejaký hudobný nástroj. Pmerne prekvapivé je, že v profile má tieź napísané, že prostredníctvom stránky predáva aj spodnú bielizeň. 

„Kompetentní z modelingovej agentury z toho nemajú vôbec dobrý pocit. Nazdávajú sa, že toto jej dobrú povesť neurobí a v kariére jej to vôbec nepomôže. Všetci tajne dúfajú, že s tým prestane,” prezradil zdroj z okolia modelky. Ona sama zatiaľ tieto negatívne reakcie nekomentovala. 

 

Viac o téme: Kate MossLottie Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu