Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tehotenstvo slávnej krásky poznačené tragédiou: COVID-19, vážne problémy, SMRŤ!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Jedna rana za druhou! Hunter McGrady (28) sa do povedomia verejnosti vryla pózovaním pre slávny plavkový magazín Sports Illustrated. Úspešná plus size modelka v uplynulých mesiacoch zásobovala svoj instagramový profil fotkami, na ktorých hrdo pózuje s guľatým bruškom. A hoci by kráska mala prežívať najkrajšie obdobie svojho života, nie je to celkom tak. Počas tehotenstva totiž prežila náročné a bolestivé chvíle.

Plus Size modelka Hunter McGrady v marci oznámila svetu, že pod srdcom nosí dieťatko. A aj keď si známa tehuľka i jej manžel dávali pozor, aby sa vyhli koronavírusu, neušli mu. Kráska to prezradila v rozhovore so svojou sestrou Michaelou pre podcast Model Citizen. Budúca mamička sa nazdáva, že sa nakazila počas jedného fotenia. 

FOTO: Hunter McGrady a jej manžel sa už veľmi tešia na dieťatko. 

 

„Samozrejme som mala pocit, že sa zbláznim. Našťastie, ani ja, ani manžel sme nemali vážne príznaky. Aj keď strata čuchu bola naozaj nepríjemná,” uviedla plus size modelka. 

Keď sa jej telo ako-tak vyrovnalo s koronavírusom, prišli ďalšie zdravotné komplikácie. Lekári jej diagnostikovali preeklampsiu. Ide o závažnú komplikáciu vyskytujúcu sa počas tehotenstva. Ak nie je včas diagnostikovaná a liečená, môže mať fatálne následky pre dieťatko i matku. 

Popri vážnych obavách sa kráska musela vysporiadať aj s rodinnou tragédiou. Jej milovaný 23-ročný brat totiž začiatkom mája zahynul pri autonehode. Blondínka sa netají tým, že je jeho smrťou veľmi otrasená.

FOTO: Plus Size modelka Hunter McGrady mala so svojím mladším bratom veľmi pekný vzťah. 

„Tehotenstvo a smútok. Dve veci, o ktorých by ste si nepomysleli, že sa stanú naraz. Bola som veľmi vystrašená. Predstava, že privediem na svet svoje dieťa a môj brat tu nie je, je veľmi bolestivá,” netají sa svojimi pocitmi kráska, ktorá sa svojho synčeka už nevie dočkať. Snáď jeho príchod na svet aspoň trošku zmierni jej žiaľ...

FOTO: Hunter McGrady sa už čoskoro stane mamičkou. 

Viac o téme: Hunter McGrady
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu