Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V decembri zásnuby a dnes... Slávna speváčka sa tajne vydala!

Ariana Grande a Dalton Gomez Zobraziť galériu (8)
Ariana Grande a Dalton Gomez (Zdroj: Instagram AG)

FLORIDA - Zo speváčky Ariany Grande je vydatá pani! V uplynulý víkend povedala áno svojmu partnerovi Daltonovi Gomezovi, ktorý ju požiadal o ruku v decembri 2020. Potvrdil to zástupca umelkyne i samotný ženích.

Všetko sa prevalilo až po tom, ako sa samotná udalosť odohrala. Médiá začali zaplavovať správy, že Ariana usporiadala svadbu vo svojom dome a pozvaný bol len veľmi blízky okruh ľudí. Tí mali dokonca zakázané vziať si na obrad mobilné telefóny. 

Ariana Grande
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Pre People svadbu potvrdil zástupca speváčky. „Vzali sa. Bolo to malé a intímne - menej ako 20 ľudí. Priestor bol plný lásky a šťastia. Pár a obe rodiny nemohli byť šťastnejšie,” uviedol. 

Samotná Ariana zatiaľ na sociálnych sieťach šťastnú udalosť nijako nekomentovala. Ženích zverejnil jednu fotografiu nevesty odzadu, vzápätí ale napísal, že išlo len o žart a je to záber z videoklipu jeho polovičky. „Ariana Grande , prosím, zverejni fotky, zbúrajú internet,” vyzval svoju novomanželku.

V decembri zásnuby a
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram DG)

Gomez svadbu potvrdil s tým, že fanúšikov odkázal na svoj post zo začiatku mája. Vtedy k zamilovanej fotografii so svojou polovičkou napísal: „Šťastný máj všetkým. Som vzrušený z toho, čo sa bude diať.” 

V decembri zásnuby a
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram DG)

Viac o téme: Ariana Grande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu