Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dráma u českého speváka: Svadba s o 30 rokov mladšou a potom... ZÁSAH POLÍCIE!

Bohuš Matuš so svojou novomanželkou Luciou a dcérkou Zobraziť galériu (3)
Bohuš Matuš so svojou novomanželkou Luciou a dcérkou (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - V sobotu sa spevák Bohuš Matuš oženil so svojou o 30 rokov mladšou partnerkou Luciou. A kým svadba dopadla výborne, v nedeľu v ich bydlisku zasahovala polícia.

Bohuš a Lucie sa brali presne v deň nevestiných 18. narodenín, pričom spevák bude mať v auguste 48 rokov. Svadba však prebehla v pokojnom duchu a evidentne nikto zo zúčastnených nemal voči nej žiadne námietky. 

Dráma u českého speváka:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Galéria: Bohuš Matuš a jeho Lucinka

No hneď v nasledujúci deň museli novomanželia riešiť dramatickú situáciu. „Išlo o fyzické napadnutie môjho brata naším susedom, a tak sme volali linku 158,” prezradil spevák portálu Život v Česku. So susedom majú dlhodobé problémy. 

Jadrom sporu je vec, ktorú poznajú mnohí obyvatelia panelákov. Bohuš totiž fajčí na balkóne, čo jeho susedovi prekáža. A tiež občasné spevácke etudy. „A dnes to vygradovalo tým, že keď brat fajčil na balkóne, tak mu sused začal nadávať a potom ho napadol na schodoch. Preto sme volali políciu, ktorá susedovi dohovorila,” povedal v nedeľu Matuš. Jeho brat bol napadnutý, keď sa vybral na nákup. 

Spevák dokonca najnovšie uvažuje o zmene bývania. Do aktuálneho bydliska sa pritom nasťahovali iba počas Luciinho tehotenstva. Ich dcérka sa narodila začiatkom decembra 2020. 

Dráma u českého speváka:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram B.L.L.)

 

Viac o téme: Bohuš Matuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu