Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slávna speváčka obeťou domáceho násilia: Pohľad na jej dobitú tvár vháňa slzy do očí!

Mel B Zobraziť galériu (10)
Mel B (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Neubránite sa emóciám! Mel B (45) patrí medzi hviezdy šoubiznisu, ktoré netreba vôbec predstavovať. Zaujať dokázala nielen ako členka úspešnej formácie Spice Girls, ale aj po tom, ako sa skupina rozpadla. V týchto dňoch púta pozornosť pomerne šokujúcim spôsobom. A to ako obeť domáceho násilia.

Domáce násilie je témou, o ktorej je nutné hovoriť. Vedomá si je toho aj speváčka Mel B, ktorá v spolupráci so skladateľom Fabiom D´Andrea vytvorili pomerne šokujúce video. Kráska v ňom stvárnila obeť násilnika. A aj keď sú modriny a rany na jej tvári výsledkom maskérov, pôsobia veľmi realisticky a hrozivo. 

Pohľad na Mel B vháňa slzy do očí.
Zobraziť galériu (10)
Pohľad na Mel B vháňa slzy do očí.  (Zdroj: Woman´s Aid)

Mel B je patrónkou organizácie Woman´s Aid, ktorá sa zameriava na podporu týraných žien. V súvislosti s videom pre The Sun uviedla: „Či už je to opľúvanie alebo škrtenie, sú to veci, ktoré sa skrátka dejú. Toto všetko sú príbehy reálnych žien. Po nakrúcaní som mala normálne modriny. Chcela som, aby to odrážalo skutočnosť, čím všetkým sme si niektoré z nás prešli.” 

Slávna speváčka otvorene hovorí o tom, že aj ona sama bola obeťou domáceho násilia. Aj keď sa zdalo, že jej manželstvo s producentom Stephenom Belafonte je harmonické a ideálne, opak bol pravdou. Mel B doma prežívala hotové peklo a jej muž sa podľa jej slov doma menil na monštrum.  

Mel B si počas manželstva so Stephenom Belafonte dosť vytrpela.
Zobraziť galériu (10)
Mel B si počas manželstva so Stephenom Belafonte dosť vytrpela.

UPOZORNENIE: VIDEO NIE JE VHODNÉ PRE MALOLETÝCH A CITLIVÉ POVAHY!

Viac o téme: Mel B
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu