Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Johnnyho Deppa obvinila z domáceho násilia: Našiel sa kľúčový dôkaz… Amber Heard hrozia 4 roky basy!

Vzniklo podozrenie, že Amber Heard nehovorila úplnú pravdu. Zobraziť galériu (8)
Vzniklo podozrenie, že Amber Heard nehovorila úplnú pravdu. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - O rozvode Johnnyho Deppa a Amber Heard sa toho popísalo už mnoho. Ich manželstvo fungovalo prakticky len rok a potom dvojica ohlásila rozvod. O ten herečka požiadala po tom, čo svojho manžela obvinila z domáceho násilia. A súd známeho herca uznal vinným.... Lenže - objavil sa kľúčový dôkaz. A teraz blondínke hrozia 4 roky basy!

Dvojica si svoje áno povedala v roku 2015. No len rok tvorili harmonický pár, keď malo prísť k osudnému incidentu. Amber tvrdí, že ju jej manžel fyzicky napadol. A tým odštartoval kolotoč dokazovania. Ešte minulý rok to vyzeralo tak, dôkazy hovoria v prospech Deppa - na súde si ho zastali aj jeho slávne bývalky Winona Ryder či Vanessa Paradis. 

Galéria: Johnny Depp a Amber Heard mali poriadne búrlivé manželstvo

Právnický tím Amber Heard však dokázal skóre otočiť a súd uznal Johnnyho vinným z domáceho násilia. Proti tomuto rozsudku sa herec, samozrejme, odvolal. No a zdá sa, že blondínka sa z víťazstva tešila predčasne. Aktuálne sa totiž na scéne objavilo video, ktoré má dokázať, že herečka si svoju výpoveď prifarbila a aby to s jej slovami sedelo, manipulovala aj s miestom činu. 


ROZVOD po roku: Mladučká manželka Johnnyho Deppa toho má dosť! 


Dosvedčiť to má kamerový záznam na uniforme službukonajúceho policajta, ktorý do ich penthousu prišiel po tom, čo Amber na tiesňovú linku nahlásila údajné násilie zo strany jej manžela. V neskoršej výpovedi uvádza chaos v domácnosti a škody na majetku. No zdá sa, že zabudla na to, že americkí policajti nosia na uniforme kameru. Video nájdete TU!

Na videu totiž vidno, že byt je po údajnom hrozivom ataku celkom uprataný a herečka pokojne sedí v spoločnosti priateľov na gauči. Johnny Depp sa v tom čase v byte nenachádzal. Objavilo sa teda podozrenie, že herečka s priestorom manipulovala. „Miesto činu bola jedna obrovská lož,“ tvrdí hercov právnik Adam Waldman.


Je Johnny Depp váš miláčik? Skutočný dôvod rozvodu vás šokuje! - FOTO


Najvyšší súd v Londýne uznal tieto záznamy ako kľúčové dôkazy proti herečke. Ak by sa potvrdilo, že Amber klamala, za krivú výpoveď a manipuláciu s miestnom činu by jej mohlo hroziť až štvorročné väzenie a veľký úbytok fanúšikov. Tí jej v týchto chvíľach, ako obeti domáceho násilia, posielajú množstvo podporných listov. 

Na prepieranú kauzu však tvrdo doplatili obidvaja - aj Amber aj Johnny. Herec prišiel o úlohy Jacka Sparrowa v Pirátoch z Karibiku aj Gellerta Grindelwalda vo filme Fantastické zvery 3. Tam ho nahradili dánskym hercom Madsom Mikkelsenom. No a herečka si viac nezahrá v pokračovaní Aquamana. 

Záznam z uniformy privolaného policajta má byť kľúčovým dôkazom proti Amber Heard.
Zobraziť galériu (8)
Záznam z uniformy privolaného policajta má byť kľúčovým dôkazom proti Amber Heard.  (Zdroj: dailymail.co.uk)

Video nájdete TU!

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu