Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalšia smutná správa: Zomrel bratranec Itt z Adamsovcov!

Felix Silla zomrel vo veku 84 rokov. Zobraziť galériu (3)
Felix Silla zomrel vo veku 84 rokov. (Zdroj: American Broadcasting Company)

LAS VEGAS - Jedna smutná správa za druhou! Vo veku 84 rokov zomrel v piatok 16. apríla 2021 americký herec talianskeho pôvodu Felix Silla. Verejnosť ho eviduje najmä ako bratranca Itta z obľúbeného seriálu Addamsovci.

O smrti herca informoval na sociálnej sieti herecký kolega Gil Gerard, s ktorým hral v seriáli Buck Rogers in the 25th Century a správu potvrdil aj portál TMZ. Herec už včera svojich sledovateľov na sociálnej sieti Twitter informoval, že známy umelec, ktorý stárnil bratranca Itta, je vo vážnom stave.

„S ťažkým srdcom vám všetkým oznamujem, že môj vyše štyridsaťročný priatel Felix Silla zomiera na rakovinu pankreasu. Včera večer som s ním a jeho rodinou krátko hovoril a povedali mi, že dnes ide do hospicovej starostlivosti. Modlime sa,“ informoval včera Gil Gerard. 

No o pár hodín neskôr už oznamoval jeho smrť. „Felix zomrel len pred pár hodinami a jediné dobré, čo môžem vyvodiť z jeho smrti, je, že už dlhšie netrpel. Bude mi veľmi chýbať,“ netajil smútok hercov dobrý kamarát. Felix si počas svojej kariéry zahral množstvo postáv vo filme aj v televízii. Najznámejšia bola určite postava bratranca Itta v Addamsovcoch, no zahral si aj v Star Wars - Návrat Jediho či v seriáli Star Trek. Česť jeho pamiatke!

Ďalšia smutná správa: Zomrel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: American Broadcasting Company)

Viac o téme: Felix SillaAddamsovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu