Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Porotkyňa z markizáckeho Hlasu: Toto jej spôsobil koronavírus... Tvrdý odkaz pochybovačom!

Linda Finková Zobraziť galériu (3)
Linda Finková (Zdroj: Instagram LF)

PRAHA - V šou Hlas Česko Slovenska bola pomocnou porotkyňou Josefa Vojteka, dnes je hlasovou mentorkou šou Tvoje tvář má známý hlas. Kvôli koronavírusu má však Linda Finková stále problémy s dychom. A pochybovačom posiela jasný odkaz.

Linda Finková mala koronavírus vo februári. „Bolo mi dosť blbo a zle sa mi dýchalo. Ale nesťažujem sa a nič nevykrikujem. Ale vadia mi ľudia, ktorí hovoria, že to nič nie je, pretože to nie je pravda,” vyhlásila mentorka Tvojej tváre pre Super.cz. 

Linda Finková a Josef
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Nova)

Ako dodala, hoci je všeobecne zdravý človek, kvôli covidu sa cítila ako handrová bábika a naozaj nemieni nič zľahčovať. „Nikdy som to nezľahčovala, náhubok nosím, nikoho neprovokujem, nechodím na demonštrácie a proste ho nosím, a nech si všetci pobozkajú. A kto nie je obozretný a ohľaduplný k ostatným, tak nech mi tiež pobozká,” odkázala všetkým pochybovačom. 

Jej osobne koronavírus spôsobil problémy s dychom a aktuálne sa jej spieva naozaj zle. „Už sú to dva mesiace a keď sa poriadne nadýchnem, tak stále ešte kašlem. Má to taký dopad, že je človek veľmi unavený,” prezradila muzikálová speváčka, ktorá ale verí, že sa aj z týchto následkov dokáže dostať. 

Galéria: Linda Finková

Dovolenku k moru si ale za odmenu neplánuje. „Nechcem cestovať k moru a vyberať destináciu, kam sa teraz môže ísť, mám spolupatričnosť s národom. Keď sa teraz nikam nesmie, tak mi príde blbé, že by som posielala fotky a chválila sa, kde som. To sa mi veľmi nepáči, keď to niekto robí. Takže som doma na zadku a chodím do práce,” uviedla na záver exmanželka zabávača Richarda Genzera. 

Richard Genzer a Linda
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Linda Finková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu