Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Palác zverejnil FOTO princa Philipa (†99): Ľudia sú úplne namäkko... Tento záber je TOP!

Princ Philip Zobraziť galériu (6)
Princ Philip (Zdroj: TASR)

LONDÝN - Plačú nielen jeho najbližší! Smrť 99-ročného princa Philipa totiž zasiahla celú krajinu. Vojvoda z Edinburghu bol medzi ľuďmi mimoriadne obľúbený. Dokazujú to aj reakcie verejnosti na oficiálnych profiloch kráľovskej rodiny na sociálnych sieťach. Tam pred pár hodinami pribudol súkromný záber, ktorý vyvolal veľké nadšenie.

Galéria: Kráľovná Alžbeta II. a princ Phillip

VIAC o živote a smrti princa Philipa (†99) nájdete TU!

Aj keď verejnosť vnímala princa Philipa najmä ako oddaného manžela kráľovnej Alžbety II., ktorý akoby žil v jej tieni, je potrebné ukázať ho aj v inom svetle. Vojvoda bol vtipným a prostorekým mužom, ktorého mali radi hádam všetci členovia monarchie. 

Princ Harry ho v spomienkach označil ako "majstra na barbecue, legendu vo vtipkovaní a opovážlivého človeka až do úplného konca." Dobrý vzťah s ním vraj mala aj Harryho manželka Meghan, ktorá sa však pohrebu nezúčastní. 

Vojvodu však na večnosť vyprevadia jeho deti a vnúčatá so svojimi partnermi. Za Philipom nepochybne smútia aj jeho pravnúčatá...

Práve záber, na ktorom princ Philip a kráľovná Alžbeta II. pózujú s urodzenými drobcami, sa nedávno objavil na sociálnych sieťach. Jeho autorkou je Williamova manželka Kate, o ktorej je dobre známe, že sa fotografovaniu rada venuje. Fotka vznikla v roku 2018 a medzi verejnosťou vyvolala samé pozitívne reakcie. 

„Toto je najlepšia Philipova fotka, akú som kedy videla. Nie je nič krajšie, než byť obklopený milujúcou rodinou. Dožiť sa toľkých pravnúčat je veľká radosť,” znie jeden z komentárov. „Bože môj! To je rozkošné,” zhodli sa ďalší. Niektorí jedinci ocenili možnosť vidieť urodzený pár aj v normálnom, neformálnom svetle. 

FOTO: Kráľovná Alžbeta II. a princ Philip ná zábere so siedmimi zo svojich desiatich pravnúčat. 

Kráľovná Alžbeta II. a princ Philip mali spolu:

4 deti - princov Charlesa, Andrewa, Edwarda a princeznú Anne

8 vnúčat - princovia William a Harry (otec Charles), princezné Eugénia a Beatrice (otec Andrew), Lady Louise Windsor a James, vikomt Severn (otec Edward), Zara Tindall a Peter Phillips (matka Anne)

10 pravnúčat - George, Charlotte, Louis (otec William), Archie (otec Harry), Augustus (matka Eugénia), Mia Grace, Lena Elizabeth a Lucas (matka Zara Tindall), Savannah a Isla (otec Peter Phillips)

Viac o téme: Kráľovská rodinaAlžbeta IIPrinc Phillip
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu