Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slávna pracháčka všetkých zaskočila: Chľast a... Ja som sa pocikala!

Kendall a Kylie Jenner Zobraziť galériu (9)
Kendall a Kylie Jenner (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Spolu sa rozhodne nenudia! Reč je o Kylie (23) a Kendall (25) Jennerových, ktoré sú súčasťou kardashianovského klanu. Dvojica úspešných sestier nedávno nakrúcala video zamerané na dekoratívnu kozmetiku a počas toho sa skvele zabávali. Až tak, že to malo nežiadané následky.

Kardashianky sú skrátka fenoménom. Každá jedna zo sestier má totiž na sociálnych sieťach milióny followerov a okrem dokonalého zovňajšku, či luxusu sa môžu pochváliť aj vydarenými biznisovými aktivitami. 

Mnohí možno nevedia, že Kendall, ktorá patrí aj medzi top modelky súčasnosti, má vlastnú značku tequily. A treba dodať, že za ňu nedávno dostala aj nejaké ocenenia. 

Kendall Jenner má vlastnú tequilu.
Zobraziť galériu (9)
Kendall Jenner má vlastnú tequilu.  (Zdroj: YouTube.com)

Ktovie, či sa práve ochutnávka spomínaného destilátu podpísala pod to, ako sa slávne sestry počas nakrúcania videa, kde testovali dekoratívnu kozmetiku, správali. Obe sa totiž rehotali, chvíľkami sa váľali po zemi a Kylie v istom okamihu kričala: „Pocikala som sa! Ja som sa pocikala!” 

VIDEO: Kylie a Kendall Jenner sa spolu rozhodne nenudia. 

Pracháčka tiež prekvapila, keď si to namierila do známeho reťazca s rýchlym občerstvením. „Naposledy som to jedla dva týždne pred pôrodom dcérky. Takže toto je veľká chvíľa,” hlásala Kylie. 

Reakcie fanúšikov na toto zaujímavé video boli prevažne pozitívne. „Pripomenuli ste mi mňa a moju sestru. Je skvelé vidieť, že aj vy sa viete spolu blázniť. Každému musí byť jasné, ako veľmi sa máte rady,” znejú vybrané z komentárov. Nuž, niet nad krásny súrodenecký vzťah. Čo poviete?

Kendall a Kylie Jenner sa zmachlili a takto sa spolu rehotali.
Zobraziť galériu (9)
Kendall a Kylie Jenner sa zmachlili a takto sa spolu rehotali.  (Zdroj: YouTube.com)

Zmachlená Kylie Jenner pišťala, že sa pocikala.
Zobraziť galériu (9)
Zmachlená Kylie Jenner pišťala, že sa pocikala.  (Zdroj: YouTube.com)

Viac o téme: Kylie JennerKendall Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu