Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dcéra slávnej modelky chce byť hviezdou: Z týchto paparazzi záberov ju porazí!

Heidi Klum s dcérou Leni Zobraziť galériu (6)
Heidi Klum s dcérou Leni (Zdroj: Chris Colls pre Vogue Germany)

LOS ANGELES - Na titulke krásavica, v súkromí obyčajná tínedžerka! Nie je tajomstvom, že Leni Klum by rada kráčala v šľapajach svojej slávnej mamy Heidi Klum (47). Sympatická 16-ročná slečna už má za sebou pár modelingových fotení a na Instagrame takmer 700-tisíc followerov. Dobre známa je i paparazzom, ktorí ju nedávno nafotili v uliciach. Pri pohľade na ich fotky ale zrejme nadšená nebude...

Šoubiznis je plný prominentných ratolestí, ktoré sa svojim slávnym rodičom vydarili a túžia byť tiež súčasťou šoubiznisu. Za všetky možno spomenúť napríklad Kaiu Gerber. Tá je rovnako krásna ako jej mama Cindy Crawford a v modelingu už má svoje miesto. 

Ambície kráčať v maminých šľapajach netají ani Leni Klum. Na topkách sme vás už informovali, že spoločne pózovali pre Vogue Germany. Aj jej profil na sociálnej sieti Instagram je plný záberov, na ktorých mladá blondínka vyzerá jednoducho skvelo. 

V uplynulých dňoch ju však počas toho, ako si s kamarátkou vychutnávala obed, nafotili paparazzi. Leni pred objektívom vyzerá skvele. Avšak počas všedného dňa sa mení na obyčajnú tínedžerku s problematickou pleťou. Počas spomínaného obeda totiž bola nenalíčená a akné na jej tvári bolo zreteľné. Modelkina dcéra síce nebude nadšená z toho, že paparazzi odkryli jej nedokonalosti, ale pre mnohé jej rovesníčky môže byť útechou, že aj tá známa kráska je len z mäsa a kostí. 

Leni Klum sa počas všedného dňa mení na obyčajnú tínedžerku.
Zobraziť galériu (6)
Leni Klum sa počas všedného dňa mení na obyčajnú tínedžerku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Heidi KlumLeni Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu