Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nový milenec slávnej speváčky: Prepánajána! Toho na ulici nik neprehliadne

Avril Lavigne Zobraziť galériu (6)
Avril Lavigne (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Zaujímavá dvojica! Speváčka Avril Lavigne (36) má za sebou dve nevydarené manželstvá. Na lásku však nezanevrela a aj teraz je šťastne zamilovaná. V spoločnosti frajera ju nedávno nafotili paparazzi v uliciach. Čo na tento párik hovoríte?

Začiatkom roka vypustili punková princezná Avril Lavigne a americký raper Mod Sun do sveta skladbu s názvom Flames, ktorú prezentujú ako novú punkovú hymnu. Dnes je jasné, že dvojici sa nielenže dobre spolupracovalo, ale aj v súkromí medzi nimi preskočila iskra. 

Zaľúbenci trávia každú chvíľu spoločne. Dokazujú to viaceré zábery bulvárnych fotografov, ktorí ich zvečnili už aj pri bozkoch. Za zmienku stojí, že okrem hudby ich spája tiež záľuba vo výstredných outfitoch a výrazný imidž. Mod Sun napríklad aktuálne nosí na hlave krikľavozelené číro. 

Avril Lavigne bola v priebehu rokov 2006-2010 manželkou gitaristu z kapely Sum 41 - Derycka Whibleya. Za frontmana kapely Nickelback - Chada Kroegera sa vydala v roku 2013, po dvoch rokoch sa však rozviedli. Od vtedy blondínka randila aj s inými mužmi. Napríklad s bilionárom egyptského pôvodu menom Fayez Philip Sarofim. „Verím v lásku a na manželstvo som nezanevrela. Avšak príliš mi na tom nezáleži. Podstatné pre mňa je byť v zdravom vzťahu a byť jednoducho šťastná,” uviedla v jednom z rozhovorov speváčka. 

Raper Mod Sun má za sebou taktiež viacero vzťahov. Istý čas dokonca žil v trojici s herečkou Bellou Thorne a youtuberkou menom Tana Mongeau. 

Avril Laavigne a Mod Sun tvoria pár, ktorý na ulici nemožno prehliadnúť.
Zobraziť galériu (6)
Avril Laavigne a Mod Sun tvoria pár, ktorý na ulici nemožno prehliadnúť.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Avril Lavigne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu